--DEPLOY INFO

Bienvenue chez Petite Amélie | Des berceaux insolites en bois

Shopping Bag : 0item(s) € 0,00 Afrekenen

Petite Amélie | Des berceaux insolites en bois

Klantenservice: 08 500 20510 - ma t/m vr van 10:00 - 17:00
Bezoek ook onze concept store - Kerkstraat 6 Bussum

Petite Amélie, unieke accessoires voor de babykamer en kinderkamer

 

Petite Amélie, geboren in Lyon in 2010, ontwerpt en produceert unieke meubels en accessoires voor de kinderkamer en babykamer. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze producten. Daarom zijn alle kinderkamer accessoires van Petite Amélie met zorg vervaardigd in Europa uit duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij ontwerpen onze collecties zelf, of werken samen met designers en producenten die iets unieks te bieden hebben. 

Na het eerste succes van onze unieke wiegjes geinspireerd op de Franse brocante stijl is het assortiment inmiddels flink uitgebreid met nieuwe producten en stijlen.  Voor aanstaande ouders bieden we een collectie bijzondere babykamers met bijhorende benodigdheden zoals wiegjes, co-sleepers, doorgroeiledikantjes en aankleedkussens. Accessoires zoals een goed koudschuimmatras met bijhorend beddengoed vind je eveneens bij Petite Amélie.

Voor de peuters vanaf 2 jaar bieden een uitgebreid assortiment aan accessoires zoals knuffels, muurstickers, stoeltjes, tafeltjes en last but nog least een prachtige reeks peuterbedden en kinderbedden in de maat 140x70 en 160x80. Al heel wat kindjes slapen op een Peuterbed van Petite Amélie.

Al onze kinder- en babykamers vind je ook in onze concept-store gevestigd in Bussum. Kom er eens langs voor inspiratie, advies of gewoon een kopje koffie!

Als eerste op de hoogte blijven van onze nieuwe producten en maandelijkse aanbiedingen doe je door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of door onze onze Facebook pagina te liken.