Goedkoop ledikant van Petite Amélie: Kies zelf een afleverdag!

Ben je op zoek naar een goedkoop ledikant? Bij Petite Amélie vind je zeker een baby ledikant goedkoop dat precies past bij de inrichting van de babykamer. Voor iedereen die op roze wolkjes loopt omdat een kleintje zich aankondigt, kijk hier op onze website voor de mooiste babymeubeltjes en baby accessoires. Alles voor de babykamer staat hier online en is heel eenvoudig te bestellen. Bijna alles is op voorraad, dus een goedkoop ledikant vandaag bestellen, morgen in huis. Handzaam verpakt in stevige kartonnen dozen. Bepaal zelf het aflevermoment en volg met het track & trace systeem je bestelling van uur tot uur.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Prachtig doorgroei ledikant en babybed van Petite Amélie in de maat 140x70 uit de Cerise collectie

Meegroei ledikant 140x70 «Cerise»

Speciale prijs 279,97 Normale prijs 399,95
baby-ledikant-hout-140x70-vox-petite-amelie

Doorgroei ledikant 140x70 | «Vintage»

Speciale prijs 404,95 Normale prijs 449,95
Meegroei ledikant 140x70 hout Bosque van Petite Amélie

Meegroei ledikant 140x70 «Bosque» | Hout

549,95
Doorgroei ledikant wit babykamer Bosque van Petite Amélie

Meegroei ledikant 140x70 «Bosque» | Wit

Speciale prijs 499,95 Normale prijs 549,95
vintage baby ledikant eikenhout 120x60 Petite Amélie

Babyledikant 120x60 «Vintage»

Speciale prijs 404,96 Normale prijs 449,95
Meegroeibed 70x140cm met matras van hout in wit van Petite Amélie

3 in 1 babybed / Meegroeibed "Evolutif" Aurore 0-4 jaar | WIT

199,95
Meegroeibed 70x140cm van hout in grijs van Petite Amélie

3 in 1 Meegroeibed "Evolutif" Laurent 0-4 jaar | GRIJS

199,95
Meegroeibed van hout in wit met matras van Petite Amélie

3 in 1 Meegroeibed Evolutif Aurore incl 10 cm premium matras 0-4 jaar | WIT

Speciale prijs 259,95 Normale prijs 269,90
Meegroeibed van hout in grijs met matras van Petite Amélie

3 in 1 Meegroeibed Evolutif Laurent 0-4 jaar inclusief 10cm premuim matras | GRIJS

Speciale prijs 259,95 Normale prijs 269,95
Ledikant baby 120x60 wit hout Bocca van Petite Amélie

Babyledikant 120x60 «BOCCA»

349,95
Doorgroei ledikant 140x70 Bocca wit hout van Petite Amélie

Doorgroei ledikant wit 140x70 «Bocca»

399,95

Mooie modellen ledikant baby aanbieding

Heb je al een keuze gemaakt welk babybedje het beste bij jullie past? Wordt het een co-sleeper, ledikant of doorgroei bedje? Voor welke je ook kiest, Petite Amélie heeft voor iedere portemonnee een geschikte ledikant aanbieding. Voor een baby ledikant aanbieding moet je dus onze website scherp in de gaten houden. Wij hebben regelmatige mooie modellen interessant geprijsd zodat je zonder veel moeite een kwaliteits baby ledikant goedkoop kunt aanschaffen.

Ledikant goedkoop bestellen: waar moet je aan denken?

In principe is een baby ledikant goedkoop 1.20 x 60 cm groot. De bodem van deze ledikant baby aanbieding moet verstelbaar zijn en tussen de spijltjes moet minstens 4,5 cm ruimte zitten waarbij de spijlen tot aan de bodem doorlopen. Als je een baby ledikant goedkoop in de aanbieding koopt bij Petite Amélie krijg je er een lattenbodem bijgeleverd: dit is de veiligste bodem omdat deze goed ventileert. Het matrasje blijft droog en de warmte van je baby kan worden afgevoerd. Bedenk ook dat je met een gewoon babybed zeker drie jaar vooruit kunt; zólang kun je dus plezier hebben van een goedkoop ledikant dat je voordelig op de kop tikte!

Voordeliger uit met meegroei ledikant?

En dan is er nog het beddengoed. Dekbedjes worden tegenwoordig afgeraden. Beter is het om een babydekentje met lakens te gebruiken voor een goedkoop ledikant. Zeker voor jonge baby’s is dit de meest veilige manier om te slapen. Als je kiest voor een goedkope meegroei ledikant, zul je op termijn grotere lakens en een ruimere deken moeten aanschaffen. Wel spaar je met een ledikant baby aanbieding de aanschaf uit van een peuterbed, wat weer bijdraagt aan een babykamer goedkoop. Het meegroeibed is eenvoudig om te bouwen tot een groter exemplaar. Maar dat is pas van latere zorg. Voorlopig is het vooral van belang een veilig plekje voor je baby te creëren en dan is het ledikant baby goedkoop wel ongeveer het belangrijkste onderdeel van de kinderkamer.

Conceptstore Petite Amélie: de plek om een ledikant in de aanbieding te scoren

Goed slapen is belangrijk voor een gezond en groeiend kindje. Wil je van te voren advies inwinnen over de aanschaf van een goedkoop ledikant? Heb je meer informatie nodig over waar je precies op moet letten en wat je kindje nodig heeft in de babykamer? Kom kijken in de uitgebreide conceptstore van Petite Amélie en laat je adviseren over co-sleepers, babybedjes, wiegjes en meegroeibedden. Alles wat je wilt weten kom je hier aan de weet en we helpen je desgewenst bij de aankoop van een mooi en functioneel ledikant baby aanbieding. Wij kunnen je ook helpen met een mooie goedkope kinderkamer. Al een dagje Bussum gepland? Kom kijken en wij maken er een gezellig middagje shoppen van voor de babykamer meisje of jongen!