Jongenskamer accessoires van Petite Amélie: leuke tips!

Jongenskamer accessoires van Petite Amélie: leuke tips!

We begrijpen het, je hebt alles voor de kinderkamer op orde. De muur heeft een kleurtje en alle meubels staan er mooi in opgesteld. Maar toch… mist er iets. Daarom dit blogartikel! In dit blog geven wij je tips voor stoere jongenskamer accessoires.

Blauwe en grijze jongenskamer accessoires

De kleur blauw is natuurlijk (stereo) typisch iets voor een jongen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Je kunt ook gaan voor jongenskamer accessoires met mooie grijstinten of naturel kleuren. Of overleg samen met je zoon wat hij een mooie kleur vindt!

Jongenskamer opleuken met stoere accessoires

Om maar wat voorbeelden te geven voor stoere jongenskamer accessoires: kussentjes, dekens, knuffels of schilderijtjes aan de muur. Zo maak je het gezellig! Een aantal accessoire tips hieronder:
accessoires jongen
1 Konijnensetje 2 katoenen deken 3 sierkussen blauw 4 lampje egel 5 knuffel walvis 6 hobbelpaard naturel 7 nachtkastje junior 8 krukje 9 deken driehoek 10 knuffel olifant

Berber dekens uit Marrakesh

Ook zo mooi; handgemaakte berberdekens uit Marrakesh. De dekens als jongenskamer accessoires voegen echt veel sfeer toe aan de jongenskamer van je kind. Gebruik ze als vloerkleed of decoratie op het jongensbed. Bijpassende kussenslopen ook verkrijgbaar. Prachtig!

Hopelijk heeft dit je wat inspiratie gegeven om de kamer van je zoontje wat op te vrolijken. Zoek je ook nog tips voor kinderkamer accessoires voor de meisjeskamer? Kijk dan even op onze blog: Leuke meisjeskamer accessoires.

Twijfel je nog? Je kunt altijd even langskomen in onze conceptstore voor inspiratie, advies of gewoon een kopje koffie.