PETITE AMÉLIE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIKERS-GEGENEREERDE CONTENTWe zijn blij dat je overweegt om je gebruikers-gegenereerde content (UGC) met ons te delen. Voordat je dat doet, vragen we je even de tijd te nemen om onze Algemene Voorwaarden voor het gebruik van UGC op de platforms van Petite Amélie te lezen en te begrijpen.

Door te reageren op ons verzoek met de hashtag #yespetiteamelie, ga je akkoord met het volgende:

Je verleent Petite Amélie een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije licentie om alle foto's of video's waarmee je hebt gereageerd met #yespetiteamelie, hierna aangeduid als "foto's", te gebruiken in hun marketing en/of reclame, inclusief in de galerij op de website, nieuwsbrieven, sociale media, e-mail en andere klantcommunicaties, winkelmaterialen en andere marketingdoeleinden.

Hierbij verklaar je (i) dat je alle rechten op je foto's bezit, (ii) dat je toestemming hebt gekregen van iedere persoon die in je foto's verschijnt om de hierin vermelde rechten over te dragen, en (iii) dat het gebruik van je foto's door Petite Amélie geen inbreuk zal maken op de rechten van derden of enige wet zal overtreden. Door hiermee akkoord te gaan, ontsla je Petite Amélie van alle verplichtingen met betrekking tot jouw compensatie voor het gebruik van je foto's en voor de intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot degenen die betrokken zijn bij de hierboven genoemde gebruiken. Hierbij vrijwaar je Petite Amélie vrijwillig, evenals iedereen die namens Petite Amélie optreedt, van alle claims, eisen of aansprakelijkheden van welke aard dan ook die verband houden met het gebruik van de beschreven foto's.

Je kunt altijd contact met ons opnemen over privacy- en gegevensbeschermingskwesties door contact met ons op te nemen via: hello@petiteamelie.com

made by a mum

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren.

Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren.

Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon

Over Ons