Babykamer: compleet bij Petite Amélie

Creëer met Petite Amélie een complete babykamer. Combineer zelf met onze gratis moodboard tool en match babymeubels en accessoires bij elkaar. Of bekijk onze ruime collectie twee- en driedelige babykamersets. Profiteer van onze vertrouwde voordelen: ✓ Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Klantboordeling 8.9 ✓ Hulp- of stijladvies nodig? Neem dan contact op met ons service center.

Lees meer..

KIES JE STIJL

Ontdek complete babykamers van Petite Amélie

Babykamer 3-delige set met meegroeibed, commode en kledingkast in oatmeal van Petite Amélie

DOORGROEI BABYKAMER «SOIE» 3-DELIG | MEEGROEIBED, COMMODE EN KAST

1199,95 Normale prijs 1299,85
Ledikant van hout in walnoot van Petite Amélie

LEDIKANT «HETRE» | 60 X 120 CM | WALNOOT

129,95
Co-sleeper van hout voor je baby in een witte kleur van Petite Amélie

2-IN-1 CO SLEEPER / AANSCHUIFBEDJE «NUAGE» | WIT

Speciale prijs 129,95 Normale prijs 149,95
Babykamer van melamine hout 3-delig in naturel van Petite Amélie

BABYKAMER «JAPANDI» 3-DELIG | MEEGROEIBED, COMMODE EN KAST

1699,95 Normale prijs 1899,85

BEKIJK HOE ONZE GEWELDIGE COMMUNITY ONZE PRODUCTEN STYLED

Deel jouw favoriete items #petiteamelie @petiteamelie

Babykamer inrichten? Lees eerst deze vijf tips

Een babykamer kopen en zelf prachtig inrichten met leuke accessoires, knuffels en speelgoed is natuurlijk een feest. Om je op weg te helpen hebben we onze vijf belangrijkste tips voor je op een rij gezet:

Tip 1 – Zorg voor een veilige babykamer

Voordat we het gaan hebben over stijltips en kwaliteit komt veiligheid natuurlijk op de eerste plaats. Vooral het babybedje en de commode verdienen hierbij extra aandacht.

Een veilig babyledikant

Hoe kun je nu makkelijk bepalen of een babybedje wel of niet veilig is voor gebruik in een babykamer? Eigenlijk is dit vrij eenvoudig. Er bestaan Europese richtlijnen die de veiligheid van een ledikant moeten garanderen. Deze richtlijnen staan omschreven in een zogenaamde EN norm. Google maar eens op 'EN1130' en je zal er van alles over vinden. Alleen wanneer een baby- of of kinderbedje voldoet aan alle eisen die deze norm stelt kun je ervan uitgaan dat het veilig is.

Kies voor een stevige commode eventueel met bladvergroter

Een baby commode moet stevig en stabiel te zijn. Check altijd of de constructie stevig is, ook wanneer de deurtjes en laden geopend zijn. Het blad van een babycommode moet groot genoeg zijn zodat je kindje er veilig op kan liggen. Dat wil zeggen minimaal ca. 50cm diep en 75cm breed. Kies het liefst altijd een bijhorende bladvergroter als deze als optie wordt aangeboden. Een bladvergroter zorgt er namelijk voor dat je jouw kindje in de lengte kan verschonen. Wel zo handig! Ook houdt de bladvergroter het aankleedkussen te allen tijde op zijn plaats tijdens het verschonen van je baby. Voor je rug is het verder van belang dat de commode voldoende hoogte heeft (ook wanneer je geen schoenen draagt) en dat je voeten onder de commode kunnen, zodat je niet te ver voorover hoeft te buigen.

Tip 2 - Denk vooruit en bespaar geld!

De tijd vliegt om en voor je het weet is je pasgeboren baby alweer een peuter geworden. Dan kan het babybedje de deur uit en wordt het al weer tijd voor een peuterbed