Loopfietsen en loopwagens

Loopfietsen en loopwagens bevorderen de motorische vaardigheden van je kleintje, zowel tijdens het leren lopen met behulp van een loopwagentje als tijdens hun eerste ervaringen op een loopfiets. De loopwagens van Petite Amélie helpen kinderen vanaf 12 maanden om hun evenwicht te trainen. Of ze nu hun lievelingsknuffel meenemen voor een ritje op de «Amsterdam» bakfiets, comfortabel rondrijden op de «Parijs» loopwagen of hun eerste ervaring opdoen met lopen op de 4-in-1 «Berlijn» loopfiets, onze voertuigen van Petite Amélie zorgen voor veel speel- en bewegingsplezier.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
houten bakfiets loopfiets 1 jaar baby naturel wit Petite Amélie

HOUTEN BAKFIETS | «AMSTERDAM» | WIT

79,95
hout loopwagen baby 1 jaar naturel loopwagen hout Petite Amélie

HOUTEN LOOPWAGEN | «PARIS» | NATUREL

Speciale prijs 48,97 Normale prijs 69,95
houten loopfiets 1 jaar groen driewieler fiets 4 in 1 loopfiets Petite Amélie

HOUTEN LOOPFIETS 1 JAAR | «BERLIN» | GROEN

59,95
Loopwagen baby hout van Petite Amélie

Loopwagen baby - Houten loopwagen | Naturel

Speciale prijs 41,97 Normale prijs 59,95
wooden baby walker bao with interactive elements

Loopwagen baby - houten loopwagen | Koala Bao

Speciale prijs 41,97 Normale prijs 59,95
wooden baby walker lara with interactive elements petite amelie

Loopwagen baby - houten loopwagen | Unicorn Lara

59,95
Houten speelgoed loopwagen circus naturel van Petite Amélie

Houten loopwagen | «Théâtre du Soleil» | «Circus» | hout

Speciale prijs 19,98 Normale prijs 39,95
Popenwagen uit naturel hout van Petite Amélie | "La Parisienne"

Houten Poppenwagen | Naturel | La Parisienne

39,95

Een loopwagen, is het nuttig voor een baby?

Twijfel je om een loopwagen baby te kopen? Vraag je je af of het wel echt nuttig is? Het antwoord is ja! Een loopwagen baby is heel praktisch om een baby te begeleiden als deze zijn of haar eerste stapjes gaat zetten. Een houten loopwagen ook wel babywalker genoemd, is een stevig en veilig voorwerp waarmee je kleintje door het huis kan hollen, steunend op het stevige handvat. Het is ontworpen voor baby's vanaf ongeveer 12 maanden, die rechtop kunnen staan en al een beetje kunnen lopen.

De houten loopwagen voor baby's: spelenderwijs leren lopen

Een baby kan niet alleen leren lopen zonder ondersteuning, maar een houten loopwagen is ook een interessant hulpmiddel. Want een houten loopwagen leert je baby spelenderwijs lopen. Het is leuk en tegelijkertijd leert de kleine er motorische vaardigheden mee. Bovendien kan het in het begin heel geruststellend voor hem zijn om op het karretje te leunen in plaats van alleen door het huis te lopen.

Met een babywalker stimuleer je zelfstandigheid

In het begin van de 20e eeuw werd de Montessori methode ontwikkeld door Maria Montessori, een Italiaanse arts en onderwijzeres. Het idee was een nieuwe onderwijsmethode voor te stellen, waarbij kindjes zelfstandigheid ontwikkelen en zelf dingen leren, maar dan in een speciaal aangepaste omgeving. Een babywalker is een goed hulpmiddel als je thuis de Montessorimethode wilt volgen. Met een babywalker wordt een baby onafhankelijker en leert hij of zij zelfstandig te lopen zonder dat de ouder hem duwt of helpt om op te staan en vooruit te komen. Het is dus een goede manier om een kindje vertrouwen te geven en hem of haar alleen ontdekkingen te laten doen.

Een houten loopwagentje met activiteiten voor de ontwikkeling van baby's

Onze houten loopwagen in naturel hout met zwart en witte tinten is uitgerust met meerdere spelletjes, die uren speelplezier voor de baby beloven. Je vindt er bijvoorbeeld een klein telraam, een vormenspel of een xylofoon. Deze activiteiten zullen bijdragen aan de eerste leermomenten van je kindje. Je baby kan afwisselend leren zelfstandig te lopen en te spelen. Daarnaast hebben we ook een leuke houten loopwagen in mooie Circus print waar je kindje alles mee kan vervoeren waaronder speelgoed maar ook knuffels of andere kleine items.

Ontdek ons andere babyspeelgoed

We hebben naast de loopwagen ook ander houten speelgoed voor baby's vanaf 1 jaar!

- VormstovenMet onze vormenstoven leert je baby al spelende kleuren en vormen herkennen. Daarnaast wordt het ruimtelijk inzicht van baby's door het spelen met een vormenstoof ook vergroot. We hebben vormenstoven in drie verschillende varianten; een bos variant, een jungle variant en een met o.a. schattige konijntjes!

- TrekdierenOnze houten trekdieren zijn niet alleen super schattig, maar je kindje kan ze ook gemakkelijk meenemen. Ze zijn ook gemaakt van massief hout en daardoor kunnen ze wel tegen een stootje. Ook is het een erg leuk cadeau voor een eerste verjaardag! En daarnaast hebben we nog veel meer leuks voor baby's waaronder meubels, wanddecoratie, vloerkleden, bedlinnen en nog veel meer!