HOUTEN SPEELGOED VOOR KLEINE MAKE-UP ARTIESTEN & SPA-LIEFHEBBERS

Wat maakt ons meisjes speelgoed zo speciaal? Het bevordert niet alleen de creativiteit en het zelfvertrouwen van jouw kinderen, maar geeft ze ook de ruimte om hun individualiteit te uiten. In tegenstelling tot veel ander kinder speelgoed, stimuleert het de verbeelding en biedt het jouw kleintjes de kans om in verschillende rollen te stappen en hun eigen verhalen te schrijven.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Kaptafel kind met spiegel en kruk uit hout in oatmeal van Petite Amélie

HOUTEN KAPTAFEL MET SPIEGEL EN STOEL | «BELLE» | ROZE

79,95
Make up set Kinderen in houten van Petite Amélie

Houten Make up Set «Kit de beauté d' Amélie»

24,95
Houten kaptafeltje mini van Petite Amélie

Houten kaptafeltje / make-up tafeltje | «Ma première coiffeuse»

39,95
Houten Speelgoed Skin Care Set van Petite Amélie

Houten Spa Set «Kit de détente d'Amélie»

24,95

WETEN JULLIE HOEVEEL PLEZIER EEN EIGEN MAKE UP SET KAN GEVEN?

Ons meisjes speelgoed laat kleine schoonheids enthousiastelingen duiken in een wereld van fantasie en creativiteit. Het is niet alleen te gebruiken als rollenspel speelgoed, maar ook een prachtig middel om het zelfvertrouwen en de verbeeldingskracht van jouw kind te stimuleren. Vandaag is jouw kind misschien een dappere leeuwin met gedurfde make-up, morgen de zorgzame moeder die haar baby in de spa verwent, of een prachtige prinses aan haar eigen kaptafel met spiegel.

HOUTEN SPEELGOED VOOR KLEINE MAKE-UP ARTIESTEN

Onze kinder speelgoed collectie is niet alleen super mooi, maar het is ook met veel liefde en oog voor detail ontworpen. Ons speelgoed nodigt uit tot ontdekken, proberen en dromen, waarbij veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan. Ontdek onze collectie:

  • Kaptafels
  • Spa-set
  • Makeup sets

WELKE SPEELSET IS VOOR JOU?

Het is meer dan alleen een make-up set; het is een plek waar dromen en fantasieën tot leven komen. Bij Petite Amélie vindt je een gevarieerde collectie aan make up speelgoed. Of het nu voor de thuissalon is of de eerste eigen make up tafel - wij hebben voor elke kleine schoonheidsspecialist het juiste.

ERVAAR ONS ROLLENSPEL SPEELGOED IN ONZE CONCEPT STORE

In onze Concept Stores kunt je de diversiteit van ons make up speelgoed van dichtbij beleven. Of het nu in Bussum (regio Amsterdam), Parijs of Dormagen (regio Keulen/Düsseldorf) is - overal zijn er plekjes om inspiratie op te doen. Kom langs en duik in de wereld van Petite Amélie. Onze medewerkers kijken ernaar uit om jou onze collectie te laten zien.