Houten poppenwagen kopen | Voor 23:00 besteld = morgen in huis

Rijden, rijden in een wagentje…. Of toch maar rijden met een houten poppenwagen? Speelgoed van hout is tijdloos en gaat jaren mee. Echt een must voor alle poppenmoeders! Petite Amélie biedt een unieke selectie houten speelgoed, waaronder de poppenwagen hout voor de kinderkamer. Omdat onze houten poppenwagens voor kleine kinderen bedoeld zijn, draait alles om veiligheid en voldoen ze aan veiligheidseisen voor speelgoed. Bestel op werkdagen voor 23:00 = morgen in huis! (Mits op voorraad.)
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Poppenwagen wit hout van Petite Amélie

Houten Poppenwagen wit retro

Speciale prijs 35,96 Normale prijs 39,95
Popenwagen uit naturel hout van Petite Amélie | "La Parisienne"

Houten Poppenwagen | Naturel | La Parisienne

Speciale prijs 35,96 Normale prijs 39,95
Roze poppenbed Colombe hout van Petite Amélie

Poppenbedje «Colombe» | roze

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Poppenbedje grijs Colombe van Petite Amélie

Poppenbedje «Colombe» | zacht grijs

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Poppenstoel hout roze van Petite Amélie

Poppenstoeltje «Colombe» | roze

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Houten poppenstoel grijs van Petite Amélie

Poppenstoeltje «Colombe» | zacht grijs

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
beddengoed-poppenbedje-roze

Beddengoed voor poppenbedje «Colombe» | zacht roze

Speciale prijs 13,46 Normale prijs 14,95
beddengoed-poppenbedje-donkerroze

Beddengoed voor poppenbedje «Colombe» | donkerroze

Speciale prijs 13,46 Normale prijs 14,95
beddengoed-poppenbedje-grijs

Beddengoed voor poppenbedje «Colombe» | grijs

Speciale prijs 13,46 Normale prijs 14,95
Een klassieke houten poppenwagen is zowel voor jongens als meisjes altijd weer een succes. Of het nu poppen, knuffels of houten autootjes zijn die een ritje gaan maken, de pret is even groot. Eindeloos tutten met lakentjes, kussentjes en dekentjes….. Een poppenwagen hout is iets waar kinderen zich heel lang mee kunnen vermaken.

De houten poppenwagen: voor mooi weer en een regenachtige dag.

Een poppenwagen hout is een duurzame aankoop. Gemaakt van stevig hout gaat het jarenlang mee. Geschikt dus voor meerdere kinderen in het gezin. Ermee spelen kan binnen en buiten. Is het mooi weer, gaat heel de poppenfamilie buiten een ritje maken en als het regent, dan kun je er binnen mee rondrijden. Je zult er als ouder van staan te kijken wat kinderen allemaal fantaseren als de kinderwagen van ‘stal’ wordt gehaald. Een houten kinderwagen is al heel leuk, maar de meeste kinderen vinden het spannend om volwassenen te imiteren. Dus alles wat er gefantaseerd wordt, hebben ze ergens opgepikt.

Poppenmoeder spelen met houten kinderwagen?

Echte poppenmoeders gaan heel ver in hun spel. Poppen krijgen allemaal een naam en worden beschouwd als lid van de familie. Kleertjes gaan aan en uit, de poppen en knuffels zitten op een stoeltje, moeder moet ze eten geven en natuurlijk elke dag een rondje rijden in de houten poppenwagen. Om de beurt, want er is niet voldoende plaats voor alle poppen. Een houten kinderwagen stimuleert de fantasie van je kind, zoveel is wel duidelijk! En als je wilt, mag je als ouder ook meedoen. Naast de houten poppenwagen is het ook leuk om eens naar het andere houten speelgoed baby te kijken:

Kijken, bestellen en genieten van unieke producten in conceptstore Petite Amélie

Ideeën opdoen voor de kinderkamer? De conceptstore van Petite Amélie helpt je daarbij! In Bussum kun je alle items die je bij ons kunt bestellen bezichtigen, waaronder dus de houten poppenwagen. Ook al is de website voorzien van duidelijke foto’s en omschrijvingen, witte, roze, of blauwe poppenwagens hout in het ‘echt’ zien geeft soms toch nog een iets betere indruk. En je kunt advies vragen aan deskundige medewerkers! Bezoek onze conceptstore en laat je inspireren door onze unieke en originele producten!