Speelgoed ijsjes zó echt, om van te watertanden!

Je kind is dol op spelen met een keukentje en met gekopieerde ‘grote mensen spulletjes’? Dan is een set van speelgoed ijsjes helemaal het einde. In watertandende, zachte kleurtjes, net echt en gemaakt van veilig hout. Petite Amélie is de place to be als je op zoek bent naar mooie babykamermeubels of een kinderkamer. Lekker vanuit huis spullen voor de babykamer shoppen? Ga naar onze website, zet jouw producten in het winkelmandje en rondt je bestelling voor 23:00 uur af zodat je het bestelde morgen al in huis hebt!

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Witte houten keukenset | 13-delig

Houten speelgoed keukenset | 13-delig | Wit

24,95
keukenset wit 13delig houten speelgoed sorbier Petite Amélie

Houten speelgoed keukenset | «Sorbier» | Wit | 13-delig

29,95
Houten keukenset 13-delig roze

Houten Keukenset | 13-delig | Roze

24,95
Houten keukenset 13-delig grijs

Houten Keukenset | 13-delig | Grijs

24,95
Houten set van groente en fruit

Houten set met groente en fruit (incl. snijplank en mes)

19,95
Houten IJskraam speelgoed van Petite Amélie in wit met pastelkleuren

13-delige speelgoed ijskraam uit hout in pastel kleuren

29,95
Houten set met ijsjes

Houten set met ijsjes (incl. houder)

16,95
Het liefste wat kinderen doen is grote mensen imiteren. En dat geldt ongeveer voor alles maar zeker voor datgene wat je in de keuken doet. Een houten keukentje is super en zeker als dat keukentje rijkelijk is gevuld met mooie accessoires. Houten speelgoed ijsjes zijn helemaal top. Het hele jaar door kan je kind genieten van een ijsje. Okay, deze zijn dan niet om op te eten maar ze zijn zo mooi dat je bijna een likje zou nemen. En het spel van je kindje wordt er alleen maar levendiger van. De speelgoed ijsjes zijn gemaakt van hout en veilig voor kinderen vanaf drie jaar.

Speelgoed ijsjes in verschillende ‘smaken’

Speelgoed ijsjes van hout zijn goed voor heel veel speelplezier. Zes ijsjes met een bijgeleverde houten standaard, in verschillende kleuren en in diverse ‘smaken’. Zo mooi geschilderd en afgewerkt dat je er gewoon zin in krijgt. En dat geldt ook voor je kindje: zo echt dat je er eindeloos mee kunt spelen. Alleen of met een vriendje. Een picknick naspelen? Op een kleedje in de huiskamer en met een mandje voor speelgoed ijsjes? Cool toch, om met bijna echte grote mensen dingen te kunnen spelen?

Leuke accessoires zoals speelgoed ijsjes in de kinderkeuken

Is je kind dol op speelgoed ijsjes en ander keukenspeelgoed? Dan heeft Petite Amélie het mooiste houten speelgoed dat je maar kunt bedenken. Heel veel kindjes vinden het heel erg leuk om mee te helpen in de keuken, of lekker naast jou te spelen met een houten speelgoed keuken. Uiteraard geldt: hoe meer leuke accessoires, zoals speelgoed ijsjes of houten groenten of fruit, hoe leuker en echter het wordt. Je kunt samen spelen en alleen, of naast mama of papa in je keukentje spelen. Zo cool, die houtenspeelgoed ijsjes!

Houten speelgoed ijsjes en andere accessoires te zien in conceptstore Petite Amélie

Wil je graag een middagje babywinkelen? Kom gezellig shoppen in de conceptstore van Petite Amélie. Onze shop staat midden in Bussum waar volop parkeergelegenheid voorhanden is en waar je jezelf helemaal verliest in ons uitgebreide aanbod kindermeubeltjes en babykamers. Te leuk om niet te gaan kijken en goed voor heel wat inspiratie. Misschien om de laatste aankopen voor de babykamer te doen, of een leuk kraamcadeau te vinden voor je baby of een kleinkind. Houten speelgoed, houten accessoires zoals speelgoed ijsjes of pannetjes vind je hier. Kom shoppen in Bussum!