CO SLEEPER – NU KUNNEN ZOWEL OUDERS EN KIND RUSTIG EN VEILIG SLAPEN

Onze co-sleepers bieden een veilige en comfortabele slaapplaats voor je baby, vlakbij mama en papa! De baby kan zo de aanwezigheid van zijn ouders voelen en daardoor beter slapen. Je hoeft ook niet meer op te staan om 's nachts je kindje te voeden of te kalmeren! Geniet van de voordelen van een co sleeper!

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Co-sleeper van hout voor je baby in een witte kleur van Petite Amélie

2-IN-1 CO SLEEPER / AANSCHUIFBEDJE «NUAGE» | WIT

169,95
Houten aanschuifbedje voor baby wieg in wit en naturel van Petite Amélie

2-IN-1 CO-SLEEPER / AANSCHUIFBEDJE «NUAGE» | WIT EN NATUREL

169,95
Co-sleeper van hout in naturel van Petite Amélie

2-IN-1 CO-SLEEPER / AANSCHUIFBEDJE «NUAGE» | NATUREL

169,95
Houten wieg aan bed voor baby's in walnoot van Petite Amélie

2-IN-1 CO SLEEPER / AANSCHUIFBEDJE «NUAGE» | WALNOOT

169,95
Co-sleeper strap om het ledikant aan het bed te bevestigen van Petite Amélie

BEVESTIGINGSRIEM CO-SLEEPER «NUAGE» | VOOR BOXSPRINGS | 400 cm | WIT

14,95
co sleeper strap bevestigingsband baby ledikant wieg aan bed beige Petite Amélie

BEVESTIGINGSRIEM CO-SLEEPER «NUAGE» | VOOR BOXSPRINGS | 400 cm | BEIGE

14,95

DE JUISTE CO SLEEPER VINDEN

Bij het kiezen van een co sleeper is veiligheid het belangrijkst. Let er daarom op dat de co sleeper de juiste hoogte heeft. Onze co-sleeper kan op negen verschillende hoogtes worden ingesteld, zodat deze geschikt is voor elk regulier bed. De co sleeper is ook te gebruiken met een boxspring. Je hoeft hiervoor alleen onze co-sleeper bevestigingsriem te bestellen en je kan hiermee dan heel gemakkelijk de co-sleeper bevestigen aan je boxspring.

CO SLEEPER BABY - WELKE ACCESSOIRES HEB IK NODIG?

Net als bij een ledikant, heb je ook voor een co-sleeper een ademend babymatras nodig. Let er wel op dat het matras de juiste afmetingen heeft. We raden het ook aan om een zachte, ademende matrasbeschermer te gebruiken. Deze zal comfort en hygiëne garanderen. Je kunt hier ons aanbod van babymatrassen en matrasbeschermers bekijken.

HOUTEN CO SLEEPER - VOORDELEN

Net als bij een ledikant, heb je ook voor een baby co-sleeper een ademend babymatras nodig. Let er wel op dat het matras de juiste afmetingen heeft. We raden het ook aan om een zachte, ademende matrasbeschermer te gebruiken. Deze zal comfort en hygiëne garanderen. Je kunt hier ons aanbod van babymatrassen en matrasbeschermers bekijken. Bij Petite Amélie bieden wij ook bevestegingsriemen om je co-sleeper boxpsring proof en veilig te maken.

HOUTEN CO SLEEPER - VOORDELEN

Een houten co sleeper heeft verschillende voordelen die je leven een stuk gemakkelijker zullen maken. Je kind slaapt lekker dicht bij jou en zal door jouw aanwezigheid beter slapen. Jouw baby zal ook veiliger slapen in een co sleeper dan in het ouderlijk bed. Met een baby co-sleeper is je pasgeboren kind ook lekker dichtbij en hoef jij je bed niet uit wanneer je jouw baby 's nachts wilt kalmeren of voeden.

HOE LANG KAN EEN BABY IN EEN CO-SLEEPER BLIJVEN?

Een veelgestelde vraag onder ouders is hoelang een baby veilig in een co-sleeper kan blijven slapen. Het antwoord op deze vraag varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de groeisnelheid van je baby en je persoonlijke voorkeuren als ouder. Over het algemeen wordt aanbevolen om een baby in een co-sleeper te laten slapen tot hij of zij ongeveer 6 maanden oud is of totdat de baby begint te rollen. Op dat moment kan de baby meer ruimte nodig hebben en wordt het tijd om over te stappen naar een ledikant of wieg. Het is echter essentieel om altijd de richtlijnen van de fabrikant van je co-sleeper te volgen en de ontwikkeling van je baby nauwlettend in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat hij of zij veilig en comfortabel slaapt. Het gebruik van een co-sleeper kan in de vroege maanden van het ouderschap een waardevolle toevoeging zijn aan de slaaproutine van zowel de baby als de ouders.

HOE MAAK JE EEN CO-SLEEPER OP?

Het correct opmaken van een co-sleeper wieg is van vitaal belang voor de veiligheid en het comfort van je baby. Hier volgt een stapsgewijze gids over hoe je een baby co-sleeper kunt opmaken:

  • Het Juiste Beddengoed: Begin met het kiezen van het juiste beddengoed voor je co-sleeper. Een passend babymatras en een zachte, ademende matrasbeschermer zijn essentieel. Zorg ervoor dat het matras precies in de co-sleeper past om te voorkomen dat je baby klem komt te zitten.
  • Hoeslaken Bevestigen: Trek een goed passend hoeslaken over het babymatras. Zorg ervoor dat het hoeslaken strak is getrokken, zonder plooien of losse delen.
  • Dekbed en Kussens Vermijden: In een co-sleeper is het belangrijk om dekbedden en kussens te vermijden, vooral voor pasgeborenen. Gebruik in plaats daarvan lichtgewicht, ademende dekens of slaapzakken om je baby warm te houden.
  • Strak Opmaken: Maak het bedje strak op. Zorg ervoor dat de lakens en dekens goed zijn ingestopt, met de voeten van de baby aan het voeteneinde om te voorkomen dat hij of zij onder de lakens terechtkomt.

Bekijk ons textiel assortiment en vind het geschikte beddengoed voor je wieg. Schrijf je in voor ons nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van co-sleeper aanbieding en mis geen enkele actie en release binnen onze collectie.