Wandrek voor babykamer: bestel voor 23:00!

Fly me to the moon and back met de wandrekjes voor in de babykamer van Petite Amélie! Ook verkrijgbaar in de vorm van een vliegtuigje; wie droomt daar nu niet bij weg? Alle mooie babyboekjes en speeltjes vinden op deze boekenplankjes in natuurlijk tinten zoals wit en naturel hout, een mooi plekje. Bestel een wandrekje op werkdagen voor 23:00 uur en je hebt het - mits in voorraad - de volgende dag al in huis. Het is ook mogelijk om zelf je afleverdag te kiezen.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Vliegtuigplankje naturel hout

Uniek wandplankje in de vorm van een vliegtuig | Naturel

49,95
Wandrek hout naturel met witte afwerking van Petite Amélie

Wandrek naturel hout «Retro»

29,95
Vliegtuigplankje Wit

Vliegtuigplankje als muurplank | Wit

49,95
Wandrekje Brise voor kinderkamer of babykamer wit en naturel hout van Petite Amélie.

Wandrek babykamer / kinderkamer wit met naturel hout «Brise/Cerise»

39,95

Met een wandrek babykamer creëer je een mooi plekje voor alle babyboekjes waaruit je je kindje zometeen gaat voorlezen. De vliegtuig boekenplank is verkrijgbaar in de kleuren naturel, mint, geel, rood, en wit. De tipi wandrekjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Er zit dus vast en zeker een vliegtuig of tipi wandrekje bij dat qua kleur goed past in de babykamer.

We hebben bij onze wandrekjes voor de babykamer gekozen voor mooie, basic kleuren in combinatie met een degelijk ontwerp van robuust Europees beukenhout. De afmeting van het vliegtuig wandplankje voor de babykamer is 90 x 22cm. Je kunt er dus flink wat boekjes of andere spulletjes op kwijt.

Origineel cadeau: wandplank babykamer

Een wandplank babykamer is een superleuk en origineel cadeau voor Sinterklaas, de Kerstman, een geboorte of verjaardag. Of natuurlijk gewoon omdat je ‘m superleuk vindt en bezig bent met het inrichten van de mooiste babykamer in Nederland. Leuke voorleesboekjes of andere spulletjes aan de muur horen daar nu eenmaal in. Een wandplank babykamer maakt dit mogelijk. Voorlezen of samen door boekjes heen bladeren voor het slapen gaan, dat is toch één van de meest dankbare taken die je als ouder kunt hebben. Gezellig in bed voor het slapen gaan of op schoot, het zijn bijzondere momenten waar je kind naar uitkijkt en eindeloos van kan genieten!

Handgemaakt wandrek voor de babykamer

Zowel de vliegtuig- als tipi wandplankjes zijn gemaakt van degelijk hout en komen uit hetzelfde atelier als de konijnenstoeltje en –tafeltjes van Petite Amélie. De wandplank babykamer hout, allemaal stuk voor stuk met evenveel vakmanschap en liefde gemaakt. Een handgemaakte tipi wandplank van 55cm hoog wordt - indien op voorraad - nog dezelfde dag verzonden.

Een wandrek babykamer is een prachtig en orgineel cadeau voor aanstaande ouders of voor je kindje dat dól is op ‘boekjes kijken’. Vlieg je met ons mee naar de regenboog?