Houten poppenhuis meubels van Petite Amélie: Snelle levering!

Heeft je kleintje een mooi poppenhuis gekregen en zoek je nog naar leuke houten poppenhuis meubels? Heel veel leuke poppenhuis meubels hout waarmee je kind ‘zijn’ huis kan inrichten en eindeloos kan variëren. En het mooie is dat we snel leveren, meestal al binnen één dag, mits op voorraad en voor 23:00 uur besteld. Vandaag houten speelgoed poppenhuis meubels bestellen, morgen in huis!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Houten poppenhuis meubels grijs | Petite Amélie

Houten poppenhuis meubels 19-delige set MINT GRIJS

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Retro houten poppenhuis meubels | Petite Amélie

Retro houten poppenhuis meubels | 16-delige set

Speciale prijs 31,46 Normale prijs 34,95
Houten meubels voor poppenhuis | 19-delige set

Houten poppenhuis meubels 19-delige set WIT / HOUT

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Roze poppenhuis meubels | Petite Amélie

Houten poppenhuis meubels 19-delige set POEDERROZE

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
poppenhuis meubels kinderkamer

Poppenhuis meubels 10-delige set | Kinderkamer | Wit/Hout

Speciale prijs 22,46 Normale prijs 24,95
Doll house furniture 14 piece set in white and pastel blue made from wood Campagne from Petite Amélie

POPPENHUIS MEUBELS VAN HOUT 14-DELIGE SET | «CAMPAGNE»

Speciale prijs 31,46 Normale prijs 34,95

Stevige poppenhuis meubels hout die tegen een stootje kunnen

Vroeger was een poppenhuis het speelgoed waar veel kinderen zich urenlang mee konden vermaken. Meestal met zelf gemaakte meubeltjes en interieur. IJverige moeders naaiden minigordijntjes en maakten piepkleine lakentjes voor de bedjes. Inmiddels is dit speelgoed weer helemaal terug en tegenwoordig in een mooi retro-jasje verpakt. Maar in zo’n mooi poppenhuis, zelf gemaakt of gekocht, horen natuurlijk ook mooie houten meubels poppenhuis thuis. Stoeltjes, bedjes, kastjes en bankjes waar de bewoners van het huis dankbaar gebruik van zullen maken. Stevige houten poppenhuis meubels hebben het voordeel dat ze tegen een stootje kunnen. Waar gespeeld wordt, vallen spaanders. Dus beter maar stevige poppenhuis meubels van hout kopen waar je kind onbezorgd mee kan spelen zonder dat het snel stuk gaat. Wel even opletten: voor hele kleine kinderen, tot een jaar of drie, zijn de kleine meubeltjes niet geschikt als speelgoed.

Alles mooi inrichten met mini houten meubels poppenhuis

Een poppenhuis is alleen leuk als er voldoende houten poppenhuis meubels zijn en je alle vertrekken een beetje leuk kan inrichten. Dus niet alleen een slaapkamer met een bedje maar ook een woonkamer en een keuken waar wat te spelen valt met grappige meubels poppenhuis hout. Steeds weer anders neerzetten, beetje schuiven met de tafel en de bank; het blijft leuk om de inrichting regelmatig te veranderen. Misschien schuilt er in je kind wel een binnenhuisarchitect in de dop! Laat je kind vooral lekker spelen en zijn fantasie de vrije loop gaan met een houten poppenhuis inclusief meubels.

Houten huis met veel ruimte voor houten speelgoed poppenhuis meubels

Waar je het speelhuis met poppenhuis houten meubels ook neerzet, het blijft een bijzonder stuk speelgoed hout. Bij Petite Amélie kun je een houten poppenhuis bestellen waar een designmeubel nog naast zou verbleken. Stijlvol design, veel ruimte voor poppenhuis meubels hout met originele details. Volop plaats voor poppen en hun meubels. Perfect voor houten meubels poppenhuis waar je kind goed mee over weg kan. De houten speelgoed poppenhuis meubels liggen lekker in de hand, zijn heel erg sterk – dus gaan lang mee – en zijn vrij basisch vormgeven waardoor de fantasie van je kleintje wordt gestimuleerd.

Bij conceptstore Petite Amélie volop keuze in houten poppenhuis meubels

Eens zien hoe de poppenhuis houten meubels er nu echt uitzien? Kom gezellig shoppen bij de mooiste en compleetste kinderkamer winkel van Nederland: de conceptstore van Petite Amélie. Gelegen in Bussum, vlakbij de snelweg zodat je niet eindeloos in een grote stad hoeft te zoeken naar een geschikte plek om te parkeren. Hier is volop parkeerruimte en wij zorgen graag voor een kopje koffie. Poppenhuis en bijpassende poppenhuis meubels hout kopen? Maak kennis met onze uitgebreide collectie houten speelgoed en andere babykamer accessoires zoals de houten kaptafel. Hulp nodig? Vraag advies aan onze kundige medewerkers.