Houten trekdier | Ideaal speelgoed voor 1 jaar en ouder

Wat kan het soms lastig zijn om het perfecte houten speelgoed voor je kindje uit te kiezen. Helemaal als ze nog zo klein zijn! Het liefst wil je iets wat de ontwikkeling stimuleert én dat het ook nog een beetje leuk in de woonkamer staat of ligt. 
Petite Amélie heeft de perfecte oplossing: een leuke serie houten trekdieren voor baby's vanaf 1 jaar. En het mooie is: als je op werkdagen voor 23:00 uur een houten trekdier bestelt, heb je hem - mits in voorraad-  morgen al in huis!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Pochoo de Luiaard | Houten Trekdier uit massief hout van Petite Amélie

Houten trekdier| «Pochoo» de luiaard

Speciale prijs 4,98 Normale prijs 9,95
Speelgoed houten trekdier Leo de Leeuw van Petite Amélie

Houten trekdier «Leo» de leeuw

Speciale prijs 4,98 Normale prijs 9,95

Speelgoed vanaf 1 jaar: zoveel te leren!

Met een jaar kunnen ze al zoveel: lopen of kruipen, geluiden maken, vastpakken etc. Maar er valt nog zoveel te leren! En daar komt speelgoed aan te pas. Houten speelgoed kan je kindje vanaf 12 maanden helpen met de ontwikkeling. Denk aan de fijne motoriek: blokken stapelen, vormen in een vormstoof doen, mama en papa nadoen etc. Speciaal voor jullie heeft Petite Amélie nu speelgoed voor kindjes vanaf 1 jaar in haar assortiment.

Houten trekdier en vormenstoof

Een houten trekdier is ideaal speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden. Het helpt een kindje om vormen en dieren te herkennen en het stimuleert de motorische vaardigheden op een speelse manier. Maar plezier staat natuurlijk voorrop. En niet geheel onbelangrijk: een naturel houten trekdier staat ook nog eens leuk in je woonkamer, gezien het feit dat Petite Amélie speelgoed gemaakt is van hout en zachte kleuren i.p.v. plastic in felle kleuren. Daar is overnagedacht!

Cadeau voor baby van 12 maanden

Lastig is dat soms, een geschikt cadeau vinden voor een baby van 12 maanden. Het besef om te spelen met bijvoorbeeld een poppenhuis hebben ze wellicht nog niet, maar je wil ook niet met lege handen aankomen op de eerst verjaardag! Daarom is het wellicht een goede keuze om voor een houten trekdier of vormenstoof te kiezen, omdat ze er ook echt wat aan hebben. Mama, papa en de baby blij!

Nieuwsgierig? Bezoek onze concept store!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie houten kinderspeelgoed vanaf 12 maanden? Neem dan eens een kijkje in onze concept store in Bussum, centraal in Nederland. We geven je graag tips en advies over speelgoed en andere kinder gerelateerde zaken zoals inrichting van de babykamer of het kiezen van een peuterbed. Bovendien, vinden we het ook erg gezellig als je langskomt!