Blikvanger: Baby mobile boven het bedje

Ben je ook helemaal weg van die mooie baby mobiles voor de babykamer? Petite Amélie heeft een selectie modellen in haar collectie gemaakt uit natuurlijke materialen die boven elke wieg, ledikant of commode super zal staan. Als één van de mobiles baby helemaal past bij de inrichting, bestel ‘m dan vandaag nog zodat hij morgen boven het bedje van je kleintje hangt. Of zoek je een leuk kraamcadeau en is dit precies waar de nieuwbakken mama van houdt? Bestel baby mobiles online op werkdagen vóór 23:00 en je mag erop rekenen dat de bezorger morgen met je zelf uitgekozen cadeau bij je op de stoep staat. Of kies zelf je aflevermoment.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Baby mobile

Baby mobile van natuurlijke materialen | 60 x 20 cm | Grijstinten

24,95

Mobile baby is een must have!

Eigenlijk kun je je niet voorstellen dat er geen mobile baby in een ledikantje hangt. Het is ongeveer een standaardaccessoire geworden in elke babykamer. Deze van Petite Amélie zijn wel héél speciaal. In mooie, zachte kleuren en gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, katoen en vilt. Die kleine, zachte pomponnetjes zijn zo uitnodigend om naar te kijken en naar uit te reiken. Voor een baby de manier om zijn oog- en handcoördinatie te trainen. Spelenderwijs natuurlijk, want wat hij ziet, wil hij beetpakken om verder te onderzoeken.

Vanaf een maand of drie volop interesse

Let op: ..de baby mobile, of ook wel geschreven als baby mobiel, is overigens geen speelgoed voor de baby. Het is echt bedoeld als decoratie en om baby te vermaken en af te leiden als hij in z’n bedje ligt of op de commode. Vanaf een maand of twee zal je baby gericht proberen te kijken naar de dansende voorwerpen van de baby mobiel hout boven zijn wieg. Als hij een maandje of drie is komen de eerste grijpbewegingen al! Niet dat het lukt iets te pakken, maar er komt beweging in dat kleine wurm, allemaal vanwege een houten mobiel baby!

Baby mobile kopen: Houd veiligheid rondom de babykamer mobile in de gaten

Zorg ervoor dat de baby mobile hoog genoeg hangt zodat je kleintje er ook echt niet bij kan. Verzeker je ervan dat het bevestigingsmateriaal ook echt op een correcte wijze vastgezet is. Bepaal ook of het materiaal waaraan je de mobile baby vastzet, geschikt is. Check regelmatig of het geheel nog goed bevestigd is en er geen losse onderdelen aan de mobiel voor baby zitten. Even nalopen en voelen zodat de veiligheid van je kind verzekerd is en jij rustig kan slapen. Het is natuurlijk een prachtig sieraad in elke kinderkamer. Petite Amélie biedt een roze- en lichtgrijs model zodat je voor zowel een meisje als een jongen een mobile baby kunt bestellen, een baby mobile kopen was nog nooit zo leuk. Naast de baby mobile kun je ook direct kijken naar een wiegdeken en deken kinderwagen!

Ontdek de zachte mobile van Petite Amélie in onze conceptstore te Bussum

Wil je graag eerst eens zien of het baby mobile echt goed past bij de rest van het kinderkamer meubilair? Plan een dagje Bussum waar je in de conceptstore van Petite Amélie op je gemak kunt ronddwalen en kennismaakt met al onze producten. Dus óók die prachtige mobile baby met schattige pompons als ook trendy kinderkussens, knuffels en babydekens. Kijk, voel en bestel de mooiste kinderkamer spullen meteen in onze conceptstore. Een gedeelte van onze artikelen kun je zelfs meteen mee naar huis nemen. Kom kijken en geniet van de houten mobiel baby!