Babybox wit hoogglans van Petite Amélie: Kies zelf een afleverdag

Wil je voor je baby een mooie babybox wit hoogglans? Je kindje zal heel wat tijd doorbrengen in een babybox hoogglans wit, dus daar mag je best wat eisen aan stellen. Is deze inklapbaar, kun je ‘m gemakkelijk verplaatsen. De meubels die je hier vindt hebben een eigentijds ontwerp, zijn duurzaam en voldoen aan strenge, Europese veiligheidsvoorschriften. Zin om te bestellen? Dat kan op onze website, voor 23:00 uur besteld betekent morgen in huis.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Verstelbare baby box hout naturel van Petite Amélie

Inklapbare Baby Box «Tigre» 100x75| Naturel

139,95
Inklapbare box wit hout van Petite Amélie

Inklapbare Baby Box "zèbre" 100x75 | Wit

139,95
Boxkleed speelkleed mintgroen babykamer

Boxkleed uit gebreid katoen | 100x80cm | Mintgrijs

39,95
Boxkleed speelkleed babykamer baby box Petite Amélie

Boxkleed uit gebreid katoen voor baby box 100x80 | Lichtgrijs

Speciale prijs 19,98 Normale prijs 39,95
Grijs boxkleed speelkleed babykamer

Boxkleed uit gebreid katoen | 100x80 cm | Grijs

Speciale prijs 19,98 Normale prijs 39,95
Boxkleed voor jongen donkerblauw

Boxkleed / speelkleed uit gebreid katoen | 80x100 | Donkerblauw

Speciale prijs 19,98 Normale prijs 39,95
Boxkleed / speelkleed uit gebreid katoen | 100 x 80 cm | Licht grijs wolken & sterren

Boxkleed / speelkleed uit gebreid katoen | 100 x 80 cm | Licht grijs wolken & sterren

Speciale prijs 19,98 Normale prijs 39,95
Baby mobile

Baby mobile van natuurlijke materialen | 60 x 20 cm | Grijstinten

Speciale prijs 12,48 Normale prijs 24,95

Bestel online mooie babybox wit hoogglans accessoires

Als je eenmaal weet welke witte babybox je wilt bestellen, kun je gaan nadenken over de accessoires die je hiervoor nodig hebt. Uiteraard moet je baby lekker zacht liggen op de bodem van de babybox. Dus een warm boxkleed van gebreid katoen is ideaal voor dit doel. In zachte kleuren, met een lief dessin en precies passend bij de babybox in hoogglans wit. Met accessoires als zacht speelgoed en een trendy wiegdeken maak je je aankoop compleet. De eerste tijd dient een babybox wit hoogglans vooral als tweede slaapplek voor je kleintje, goed dus om er een veilig en warm plekje van te maken.

Babybox hoogglans wit voor logeerpartijtje?

Een vierkante babybox wit hoogglans is ook fijn voor oppassers en opa’s en oma’s die niet voordurend de babybox in de babykamer willen hebben staan. Logeetje vertrokken? De babybox wit hoogglans weer opgeklapt naar boven. Geldt ook als je hoopt meerdere kinderen te krijgen. Je kunt het makkelijk op slaan tot de volgende spruit zich aankondigt.

Check veiligheid van een babybox wit

Omdat je kind veel tijd doorbrengt in de witte babybox is het goed een paar veiligheidstips te checken voordat je overgaat tot de aanschaf van een box. Het lijkt vanzelfsprekend maar overtuig je van de kwaliteit van de babybox wit hoogglans. Is deze van degelijk materiaal gemaakt, is de verf babybox proof. Met andere woorden, is de verf veilig voor kinderen, ook als ze er aan sabbelen? Een tweede aandachtspunt zijn de spijlen van de babybox hoogglans wit. Zijn deze bij voorkeur rond, dus niet scherp, en is de afstand tussen de spijlen niet te groot? En verzeker je ervan, voordat je de box installeert, dat de bodem goed vast zit op de door jou gewenste hoogte. Zelfs als je er op leunt moet de bodem op z’n plaats blijven zitten.

Ervaar en test onze witte babybox in de conceptstore van Petite Amélie

Om een baby box, wit, grijs en van hout goed te kunnen beoordelen raden we je aan een kijkje te komen nemen in onze conceptstore. In Bussum, vlakbij de A1, vind je de grootste babymeubel winkel van Nederland. Petite Amélie heeft hier haar conceptstore om jou te laten kennismaken met ons unieke kindermeubilair voor zowel de babykamer jongen als de babykamer meisje. Probeer, test en ervaar de kwaliteit van onze producten en laat je bovendien meeslepen door onze goed gekozen inrichtingen, compleet met accessoires en baby beddengoed. Meer zien? Kom naar Bussum en geniet van onze kindermeubels.