Over enkele weken wordt je kleine spruit al één jaar en je hebt nog geen idee wat je wat je moet kiezen voor deze belangrijke mijlpaal in het leven van je kindje. Om deze specifieke dag perfect te laten zijn, zijn we vaak op zoek naar het ideale cadeau.

Om je hier bij te helpen, hebben we een selectie gemaakt met de leukste verjaardagscadeaus. Ontdek hieronder onze speciale eerste verjaardag cadeauselectie en wat tips voor dit prachtige moment!

Tip # 1: Een blijvend cadeau

Voor de eerste verjaardag van je kleine ben je soms op zoek naar een cadeau wat blijvend is, wat altijd herinnerd zal worden. Denk dan bijvoorbeeld aan houten speelgoed, wat tijdloos en duurzaam is. Een prachtig poppenhuis of een hobbelpaard zijn ideale cadeau’s om de kamer van je kindje te decoreren, maar waar hij/zij menig jaren nog mee kan spelen.

Tip # 2: Voor de toekomstige grote stapper!

Wanneer je kindje ongeveer één jaar oud is, is het druk in de weer zijn/haar motoriek te ontwikkelen en zal op den duur de eerste stapjes gaan zetten. Hij begint zich op te trekken, te staan en de snelle jelle’s onder hen zullen al beginnen met lopen! Een houten poppenwagentje zal je kleine dan heel blij maken. Denk ook eens aan klein houten speelgoed met een trektouwtje, zoals een autootje of eendje aan een koordje, zo stimuleer je op spelende wijze je kleine om te bewegen.

Tip # 3: De houten konijnenstoel, succes verzekerd

Liefhebbers van design en styling, kunnen hun hart ophalen bij het zien van dit leuke konijnenstoel-setje. Vanaf een jaar of één zullen kleine kinderen ook zittend gaan spelen. Ze beginnen zich meer te focussen en rustiger te spelen: puzzeltjes maken, met blokken spelen, boekjes lezen.. Petite Amélie heeft diverse stoeltjes met bijbehorende tafel in de collectie, ontdek ze hier.

Dit cadeau is voor het iets ruimere budget, maar bundel je krachten met familie/vrienden en je geeft de kleine spruit met z’n allen een superleuk, origineel, duurzaam en memorabel cadeau!

Selectie Petite Amélie voor de eerste verjaardag van je kleintje:selectie-cadeaus-kadotips-eerste-verjaardag-petite-amelie