Hoogslaper jongen vóór 23.00 uur besteld = morgen in huis!

Je zoon is toe aan een ander bed en hij wil het liefst een hoogslaper voor een jongen. Lekker stoer en een bed waarmee de slaapkamer in één keer een nieuwe look krijgt. Petite Amélie heeft volop ideeën voor een jongenskamer. In neutrale kleuren zoals grijs en wit of met houten accenten. Alle hoogslaper jongens op de website zijn van Europees fabricaat conform de veiligheidsnorm, dus degelijk en duurzaam. Bestel je op werkdagen voor 21:00 uur, dan kun je de eerstvolgende werkdag al beginnen met het in elkaar zetten van de hoogslaper jongen. Morgen geen tijd? Kies dan een andere afleverdag die jou goed uitkomt.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Opberglade wit voor juniorbed 160x80 Ciel van Petite Amélie

Onderschuiflade voor kinderbed «Ciel» 200X90 | Wit

Speciale prijs 32,48 Normale prijs 64,95
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

Speciale prijs 239,96 Normale prijs 299,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

Speciale prijs 539,96 Normale prijs 599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

629,95 Normale prijs 779,90
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95

Tips voor de aanschaf van een hoogslaper voor jongens

Een heel nieuwe fase: je mannetje gaat slapen in een nieuw bed, in een hoogslaper jongen! Best iets om goed over na te denken. Het is belangrijk dat je zoon zelfstandig en veilig in en uit bed kan stappen. En dat het plafond uiteraard hoog genoeg is. Sommige oudere woningen hebben lage plafonds en een hoogslaper voor een jongen is dan misschien niet de beste optie. Er zijn ook bedden die wat lager zijn maar toch op ‘niveau’ zijn, zoals de halfhoogslaper. Het is in elk geval raadzaam om van te voren te kijken of het allemaal past om teleurstellingen te voorkomen.

Passend matras bij de hoogslaper jongens

Een ander aandachtspunt bij het aanschaffen van een hoogslaper jongen is het matras. Deze dient van de juiste dikte te zijn. Het bed is voorzien van een bedhekje of bedrand. Het hekje of de rand is uiteraard bedoeld om de veiligheid te garanderen. De rand is van een dusdanige hoogte dat je kind niet uit bed kan vallen. De hoogslaper voor jongens zien er met de rand ook echt uit als een veilige ‘bak’ waar je niet uitrolt. Maar het matras moet niet te dik zijn waardoor de bedrand van de jongens hoogslaper in verhouding lager wordt en dus niet voldoende weerstand zou bieden. Even op letten dus, of advies vragen bij Petite Amélie over welke matrassoorten geschikt zijn voor de hoogslaper.

Jongenskamer hoogslaper combineren op een paar vierkante meters

Vanzelfsprekend zoek je een solide jongenskamer hoogslaper. De hoogslaper jongens die je bij ons op de website ziet staan, zijn allemaal gemaakt van materialen van een hoge kwaliteit. Speciaal bedoeld voor jongens die stoeien en soms een beetje ruw met hun spullen omspringen. Bedoeld ook voor een langere tijd, dus een aankoop waar je zoon nog lang plezier van zal hebben. Een ander groot voordeel is dat een hoogslaper jongen niet veel ruimte inneemt op de kinderkamer. De meeste jongenskamer hoogslapers hebben een bureau onder het bed, dus zo combineer je slapen en huiswerk maken op een paar vierkante meter!

Conceptstore Petite Amélie heeft ruim aanbod in jongenskamer hoogslapers

Voor kinderkamers, stapelbedden, hoogslapers en jongensbedden ga je natuurlijk naar de mooiste conceptstore van Nederland. Daar zie je volop kinderkamers die prachtig zijn ingericht met de meest trendy kindermeubels en accessoires. Om ideeën op te doen, te zien of de meubels die je op onze website zag ook echt wel in het kinderkamertje passen (meten = weten) en om meteen een bestelling te plaatsen. Kleine spullen kun je zelfs meteen meenemen! Kom naar de conceptstore van Petite Amélie en sta versteld van ons ruime aanbod!