Bestel een hoogslaper met kast! Voor 21:00 uur besteld = morgen in huis

Toe aan een kinderkamer metamorfose door een hoogslaper met kast? Op de website van Petite Amélie vind je volop keuze in hoogslapers en kasten waar je kind zeker blij van wordt. Stoere modellen, gemaakt van degelijk materiaal. Het kindermeubilair is gemaakt van Europees hout volgens strenge veiligheidsvoorschriften. Heb je een keuze gemaakt voor een mooie hoogslaper kast? Bestellen kun je gemakkelijk doen via onze website. Doe je dit voor 21:00 uur, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Of kies zelf een andere leverdatum.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

749,95 Normale prijs 779,90
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

299,95
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95

Hoogslaper met kast eronder is avontuur voor kinderen

In een kinderkamer is het vaak woekeren met de ruimte. Kleding, speelgoed, schoolspullen en sportartikelen slingeren voor je het weet de hele kamer door. Met een hoogslaper met kast eronder creëer je in no time veel ruimte in een slaapkamer. Slapen op hoogte met daarbij een ruime kast lost de meeste ruimteproblemen wel op. Onder de hoogslaper met kastruimte ontstaat opeens heel veel extra vloer- dus opbergruimte. En een hoogslaper is voor de meeste kinderen een avontuur waardoor slapen een feestje wordt.

Alles omhoog | hoog slaper met ruime kast erbij

Een hoogslaper met kast is een meubelstuk dat voor kleinbehuisden een praktische oplossing biedt. Vooral op het moment dat je kind naar de middelbare school gaat en de schoolspullen allemaal een plekje moeten krijgen. Een bureau onder de hoogslaper en een kast die daaraan vast zit om alles netje te kunnen opbergen. Praktischer dan dit kun je het niet krijgen. Ook prettig dat je niet meer hoeft te bukken om onder het bed te stofzuigen; alles is lekker hoog en gemakkelijk schoon te houden. Wel wordt het opmaken van het bed een kleine uitdaging maar als je daar handig mee omgaat, wordt ook dit klusje al snel routine.

Alles onder handbereik als je huiswerk maakt

Voor je kind is het heerlijk om alles onder handbereik te hebben. Als hij onder de hoogslaper aan zijn bureau zit en alle spulletjes in de kast kan zetten, blijkt al snel hoe prettig dat werkt. Even iets opzoeken in een schoolboek? Die staan netjes op een rij in de hoogslaper met kast eronder. Lekker blijven zitten op je bureaustoel en gewoon doorwerken aan je huiswerk terwijl je al het ‘materiaal’ onder handbereik hebt. Je kunt er ook een hoogslaper met kledingkast van maken als je nog geen opbergruimte hebt voor de kleding.

Stevige hoogslaper met kast: past nog jaren in je inrichting

De hoogslaper met kastruimte van Petite Amélie is heel erg robuust uitgevoerd. Gemaakt met het oog op intensief gebruik voor een flink aantal jaren. Geconstrueerd van stevige meubelplaten, uitgevoerd in stoer grijs of neutraal wit: een hoogslaper kinderbed met een basische kleur die in elke inrichting past en dus ook bij een aanpassing van het interieur gewoon kan blijven staan.

Kom kijken in de conceptstore van Petite Amélie

Wil je graag meer voelen en beleven van een hoogslaper met kast? Kom naar Bussum en bezoek de conceptstore van Petite Amélie om met eigen ogen te zien dat wat we beloven op onze website ook echt waar is! Dan kun je ook direct onze halfhoogslapers bekijken. Je krijgt een betere indruk van onze producten en als je overtuigd bent kun je zelfs meteen een bestelling plaatsen voor een hoogslaper met kledingkast en – mits op voorraad- het artikel ook mee naar huis nemen. Al zin in een middag kinderslaapkamers kijken en accessoires uitzoeken? Kom nu naar onze shop en we verwelkomen je met een lekkere kop koffie en vakkundig advies.