Petite Amélie houten kinderbed: Kies zelf een leverdag!

Je zoekt voor de kinderkamer een houten kinderbed waar je kleintje zorgeloos in kan slapen? Liefst in naturelle tinten, met houten accenten of toch een massief houten kinderbed? De kinderkamer inrichten is een fluitje van een cent met Petite Amélie. Alles wat je hiervoor nodig hebt staat netjes uitgestald in onze webshop. Groot voordeel van een kinderbed hout online bestellen in onze webshop is dat je zelf het aflevermoment kunt kiezen, via onze website. Gemak van Petite Amélie!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Stapelbed met lade | Nuage | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE» inclusief 2 matrassen

729,95 Normale prijs 779,85
Opberglade wit voor juniorbed 160x80 Ciel van Petite Amélie

Onderschuiflade voor kinderbed «Ciel» 200X90 | Wit

Speciale prijs 45,47 Normale prijs 64,95
Tienerbed wit Bocca van Petite Amélie 200x90 | Scandinavisch design eenpersoonsbed

Tienerbed wit 200x90 «Bocca»

329,95
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

299,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

749,95 Normale prijs 779,90
Peuterbed Cerise uit massief hout van Petite Amélie

PEUTERBED 140X70CM «CERISE» | NATUREL

179,95
Peuterbed 70x140 cm van hout in naturel van Petite Amélie

Cerise peuterbed 140x70 2-4 jaar inclusief 10cm comfort matras

239,95 Normale prijs 249,90

Nostalgie en stijl in huis met houten kinderbed

Een kinderbed hout garandeert jaren van veilig slapen. Dit bed is bedoeld voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar. In het begin kun je de veiligheid van je kleintje garanderen door de stevige zijhekjes. Het betekent dat je kind rustig slaapt zonder uit bed te kukelen en jij ook lekker kan slapen. Als je voor een houten kinderbed kiest, kies je voor duurzaamheid en kwaliteit. Stevig materiaal dat zonder problemen jaren meegaat en dat goed past in een kinderkamer met houten meubilair en houten elementen. Met een kinderbed massief hout haal je een stukje nostalgie en landelijkheid in huis. Een warme sfeer die duidelijk voelbaar is.

Kinderbed hout of toch een houten bedhuisje?

Hink je nog op twee gedachten over de aanschaf van een houten kinderbed? Een klassiek juniorbed of een kinderbed huisje van hout? Beide houten kinderbedden zijn mooi en hebben door het materiaal een warme uitstraling. Het bedhuisje is natuurlijk wel een topper, zeker als je het je kind vraagt. Eindeloos speelplezier in en rond het bed en het geeft een heerlijk veilig gevoel voor je kind. Omdat de ombouwconstructie van naturel hout is krijgt de kinderkamer wel in één keer een heel landelijke sfeer met een kinderbed hout als middelpunt!

Schattige kinderstoeltjes met tafeltje past perfect bij houten kinderbed

Uiteraard denk je zorgvuldig na over de inrichting van de babykamer of kinderkamer. Alles moet goed op elkaar worden afgestemd om de juiste sfeer en stijl te creëren. Als je eenmaal voor een houten kinderbed hebt gekozen, en dat is meestal toch het eerste en belangrijkste waar ouders aan denken, dan kun je de rest van de inrichting op dezelfde voet vervolgen. Zo zijn er prachtige houten konijnenstoeltjes met een tafeltje en kun je verliefd worden op een houten handgemaakt kinderkrukje waar de nostalgie vanaf spat en perfect passen bij een kinderbed hout.

De allerlaatste en opvallendste trends in houten kinderbedden bij conceptstore Petite Amélie

Ben je helemaal dol op een inrichting van de kinderkamer met een houten kinderbed en overige houten kindermeubels? Dan is het tijd om eens af te spreken met een vriendin of je moeder voor een bezoekje aan de conceptstore van Petite Amélie in Bussum. In onze conceptstore laten we je graag kennismaken met onze kijk op trends in houten kinderbedden. Ook dat lieve kindertafeltje met twee stoeltjes moet je in het echt zien om overtuigd te raken, je kunt ook direct onze houten commode bekijken. Al een datum vrij gemaakt in je agenda? Kom dan snel shoppen in Bussum, langs de A1, niet te missen!