De leukste kinderkamer accessoires: van vintage tot modern!


Ga je binnenkort de kinderkamer aanpakken en zoek je nog leuke, hippe of stoere kinderkamer accessoires? Je vind ze bij Petite Amélie! Vandaag besteld = binnen 24 uur verzonden!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
led lamp maan kinderkamer | Petite Amélie

Wandlamp kinderkamer - led | Maan

24,95
Kindertafel met stoeltjes | Petite Amélie

2 Konijnenstoeltjes met Tafeltje - Wit | Peuterstoeltjes

124,95
wandlamp kinderkamer wolk goud | Petite Amélie

Kinderkamer wandlamp - led | Wolk

24,95
wandlamp kinderkamer sterren lamp | Petite Amélie

Wandlamp kinderkamer - led | Ster

24,95
sluier-speeltent-donkerroze

Hemeltje ledikant biologisch mousseline katoen | Donkerroze

Speciale prijs 34,98 Normale prijs 69,95
Wandlamp kinderkamer regenboog lamp | Petite Amelie

Wandlamp kinderkamer - led | Regenboog

Speciale prijs 19,96 Normale prijs 24,95
Led lamp raket kinderkamer | Petite Amelie

Wandlamp kinderkamer - led | Raket

24,95
Wandlamp LED kinderkamer ballon goud | Petite Amelie

Kinderkamer wandlamp - led | Ballon

Speciale prijs 19,96 Normale prijs 24,95
Wandlamp kinderkamer petite goud | Petite Amelie

Kinderkamer wandlamp - led | Petite

Speciale prijs 19,96 Normale prijs 24,95
Vliegtuigplankje naturel hout

Uniek wandplankje in de vorm van een vliegtuig | Naturel

49,95
Vliegtuigplankje Wit

Vliegtuigplankje als muurplank | Wit

49,95

Gezellige en blije kinderkamer

De slaapkamer van je kind is een plekje waar hij zich prettig en veilig moet voelen. En om dat gevoel te krijgen is het nodig om van de kinderkamer vooral een gezellige en blije omgeving te maken. Hoe je dat doet? Met allerlei aansprekende accessoires natuurlijk! En die zijn volop verkrijgbaar, in elke denkbare vorm, kleur en thema. Om naar te kijken, om mee te spelen en om op te zitten of te liggen.

Vroeger was een kinderkamer eigenlijk alleen bedoeld om in te slapen. En als je groter werd kwam er een degelijk bureau in te staan waaraan je je huiswerk maakte. Behang? Iets neutraals met misschien een bescheiden motiefje, maar niets opvallends of vrolijks. Niet echt een vrolijke omgeving maar ja, zoveel energie en tijd werd er niet altijd in een kinderslaapkamer gestoken. Een enkele poster ja, hier en daar misschien een lieve knuffel maar veel verder ging het niet. Gelukkig is dat nu anders en maken de meeste ouders van de kinderkamer een bijzondere ruimte. Vrolijk, kleurrijk en uitnodigend.

Feest in de kinderkamer

Accessoires voor de kinderkamer mogen ook best blikvangers zijn: groot, opvallend en decoratief. Heel leuk zijn slingers, banners en guirlandes in allerlei vormen en kleuren. Zo is het elke dag feest in de kinder slaapkamer! De naam van je kind in grote houten letters aan de muur, kleurrijke posters en een grote opvallende lamp kinderkamer. En ook speelgoed mag gezien worden. Welk kind vindt het nu niet super om een speeltent in zijn kamer te hebben? Een echte Indianen-tipi: goed voor uren speelplezier! Of een houten kinderwagen waarin alle poppen en knuffels het hele huis door worden gereden.

Lekker wegzakken in een bed vol kussens

Allerlei klein speelgoed berg je op in mooie opbergmanden of kisten. Blikvangers waarmee je in een handomdraai een slordige kinderkamer weer een beetje kunt opruimen. Hup! Alles in de mand of kist en je kunt de vloer weer zien! Een bed of bankje in de slaapkamer is een knus plekje. Maak het nog ietsje persoonlijker met zachte kinderkussens waar je kindje lekker op weg kan dromen en die van het bed een uitnodigende uitrustplek maken. Even een dutje doen ’s middags? Je kind kruipt graag in zijn bed tussen al die mooie knuffels en warme kussens.

Kinderkamer accessoire als kraamcadeautje

Als je een kraamcadeautje zoekt is een kinderkamer accessoire ook heel geschikt. Een geheel nieuwe kinderkamer kopen hoeven de nieuwe ouders natuurlijk niet alleen te doen. Ouders hebben de kinderkamer natuurlijk vast al eens aan je geshowd voordat de baby er was, dus heb je een goed idee wat het thema en de kleuren van de kinderkamer zijn. Zonder twijfel shopt dat een stuk gemakkelijker! Je kunt een kinderkamer accessoire kopen van hetzelfde merk als de ouders al aanschaften of iets uitzoeken wat er goed bij past. Weet jij zeker dat je de nieuwbakken ouders verrast met een origineel cadeau!

Concept Store in Bussum

In onze Concept Store in Bussum hebben we een aantal van onze kinderkamer accessoires opgesteld zoals de peuterzitjes met tafel, de houten autootjes, houten bijtringen, houten rammelaars die met de hand beschilderd zijn en nog veel meer. Onze collega's verwelkomen jou en je kroost graag om eens een kijkje te nemen zodat je de beste keuze maakt bij accessoires voor de kinder- en tiener slaapkamer.