Houten stapelbed van Petite Amélie: Kies zelf een aflevermoment!

Ben je dol op natuurlijke materialen in de kinderkamer en wil je graag een stapelbed hout kopen? In de webwinkel van Petite Amélie vind je waar je naar op zoek bent. Kwaliteitsmeubelen voor de kinderkamer, alles volgens de laatste trends met een degelijke fabricage, waaronder ook de stapelbed hout. Eenmaal je bestelling geplaatst, kun je deze via het track & trace –systeem volgen tot bij jou aan de voordeur.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Stapelbed met lade | Nuage | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE» inclusief 2 matrassen

729,95 Normale prijs 779,85
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95
Halfhoogslaper grijs 200x90xm | Petite Amélie

Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» grijs | Petite Amélie

299,-
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

749,95 Normale prijs 779,90

Twee kinderen in één stapelbed, hout of ander materiaal

Ben je aan het twijfelen over een halfhoogslaper, hoogslaper of stapelbed van hout? Bedenk van te voren wat je precies wilt met het nieuwe bed voor je kind. Gaat het om ruimtebesparing in de kinderkamer? Of wil je twee kinderen op één slaapkamer laten slapen? Wil je een extra bed voor logeerpartijtjes? Als je dat praktisch lijkt kun je houten stapelbedden kopen die je kunt delen, dus in twee aparte bedden. Nu in een houten stapelbed –opstelling en straks twee losse bedden. Iets om in het achterhoofd te houden voor je besluit een stapelbed hout te kopen.

Zo gezellig…samen in een houten stapelbed!

Nog altijd heeft een stapelbed hout een magische aantrekkingskracht op kinderen. Het is ook supercool om samen met je broer of zus in hetzelfde houten stapelbed te liggen en eindeloos te kletsen en te geinen wanneer de slaap niet meteen wil komen. Je bent als kind nooit alleen en als je een nare droom hebt kun je altijd nog even je zus of broer wakker maken. Ook handig voor de ouders; kan best wat nachtrust schelen als je kinderen elkaar troosten of geruststellen. Heel gezellig en praktisch dus om samen op een kamer te slapen in zo’n gezellig stapelbed hout.

Houten stapelbedden geschikt voor opgroeiende kinderen

Het scheelt flink wat plaats als je twee kinderen op een kinderkamer kunt laten slapen. Zeker voor mensen die niet zoveel ruimte op de eerste verdieping hebben is het een uitkomst waarmee je behoorlijk wat ruimte wint. Je gaat ervan uit dat de houten stapelbedden wel een redelijke levensduur hebben. Het stapelbed – hout, van Petite Amélie, is gemaakt van stevig Europees hout en is met robuuste verbindingen in elkaar te zetten. Bedoeld voor opgroeiende kinderen tot aan het moment dat ze gaan studeren. En dan kan het handig zijn als het houten stapelbed deelbaar is want dan verhuist er gewoon één bed mee naar de studeerkamer van je kind. Dit is van toepassing op zowel onze stapelbed jongens als meisjes

Stapelbed – hout te zien in conceptstore Petite Amélie te Bussum

Een houten stapelbed kopen is een gebeurtenis op zich. Kinderen verheugen zich er vaak al lang van te voren op want zo’n bed is gewoon heel erg gaaf. Eerst even zien of een houten stapelbed voldoet aan je verwachtingen? Kom naar de conceptstore van Petite Amélie en maak kennis met onze uitgebreide collectie kinderkamer meubels, waaronder dus de houten stapelbedden. Of laat je verrassen door onze grote collectie accessoires voor de babykamer: kussens, beddengoed, babydekens, babylampjes of zo’n superzachte knuffel in de vorm van een dier voor in het stapelbed. Van alles te zien in de conceptstore in Bussum. Kom je binnenkort eens shoppen bij ons?