Bureau voor huiswerk: lekker ruim en praktisch

Krijgt je kind af en toe huiswerk mee en wil je graag dat hij lekker kan werken aan zijn eigen bureau? Petite Amélie biedt je volop keuze in leuke kinderkamers en meubels. Degelijke producten van Europese makelij en zodanig gemaakt om een maximum aan comfort en gebruiksgemak te garanderen. Veilige en duurzame producten dus. Iets gevonden wat precies in de tiener- of kinderkamer past? Bestel bureaus voor 21:00 uur ’s avonds en je kunt - mits in voorraad - je pas bestelde artikel de volgende werkdag al in ontvangst nemen. Supersnelle bezorging!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Dressoir / commode laag 'Junior' van Petite Amélie

Dressoir / commode laag voor kinderkamer | «JUNIOR»

Speciale prijs 134,98 Normale prijs 269,95

Een plek om je huiswerk te maken?

In de laatste klassen van de basisschool komt het vaak al voor: huiswerk mee naar huis! Op school doen ze er alles aan om je kind voor te bereiden op het werk dat ze straks mogen verwachten op de middelbare school. Meestal begint het met kleine werkjes en opdrachtjes aan het bureau. Vaak vindt een kind het ook heel erg stoer om zelfstandig iets thuis te moeten doen. Zeker als er al oudere kinderen in het gezin zijn die óók huiswerk moeten maken. En aan een mooi bureautje gaat dat natuurlijk nog veel beter.

Veel ruimte in een bureau

Een eigen plek om aan te werken in de tienerkamer geeft ook een beetje het gevoel aan je kind dat het groot wordt. Het leven wordt wat serieuzer en dat verdient een prettige werkplek. Als je een bureau gaat kopen let er dan vooral op dat je er eentje aanschaft die de komende jaren voldoende ruimte biedt. Nu bestaat het huiswerk misschien nog uit het maken van een paar sommen waar je dochter of zoon in een half uurtje tijd mee klaar is, maar op de middelbare school brengen ze flink wat uurtjes door achter hun bureautje.

Goede bureaustoel en bureaulamp onmisbaar

Er zijn bureaus voor een tiener die met een meegeleverd bureau-element heel veel extra bergruimte krijgen. Een boekenkastje aan de zijkant of een brede lade onder het werkblad bijvoorbeeld. Het gaat er uiteindelijk niet alleen om dat je kind aan het bureau werkt maar het is ook belangrijk dat je kind straks al zijn schoolboeken en schoolspullen een plaatsje kan geven. Liefst een beetje overzichtelijk en hopelijk een beetje netjes. Al is dat met tieners lastig! Verder zul je ook rekening moeten houden met een comfortabele bureaustoel en goede bureaulamp. Goed zitten en werken met een goede verlichting, denk bijvoorbeeld aan een lamp meisjeskamer of jongenskamer, zijn twee belangrijke zaken die de gezondheid van je kind kunnen beïnvloeden. Laat je hierover uitgebreid adviseren.

Alleen een bureau of complete tienerkamer?

Kies naast het bureau ook voor een eenpersoonsbed en een kledingkast in bijpassende stijl en je hebt de tienerkamer in één keer helemaal ingericht. De Bocca serie in Scandinavische stijl is wat dat betreft een echte aanrader. Bij bestelling van een complete set, profiteer je ook meteen van de voordelige setprijzen. ..Of bekijk ook eens onze hoogslapers en stapelbedden.

Tiener bureaus bewonderen? Kom naar de conceptstore van Petite Amélie

Zin om onze kinderkamers en meubelen in het echt te bewonderen? Rijd dan een keer naar onze conceptstore in Bussum en geef jezelf de gelegenheid al onze artikelen op je gemak te bekijken. Al is onze website voorzien van veel foto’s, in het echt zien onze producten er nóg mooier uit! Ook als je twijfelt over afmetingen en kleurnuances is het goed live te genieten van ons aanbod. Kom kijken en genieten van stijlvolle opstellingen en inspirerende accessoires!