ONZE PLUCHE DIERENKOP: EEN DECORATIE ITEM VOOR ELKE KINDERKAMER

Heb je onze leuke, pluche dierenhoofden al gezien? Deze leuke wandaccessoires in de vorm van grote knuffels, kan je aan de muur ophangen. Ze zijn uniek en geven echt stijl aan jouw kinderkamer. Wij laten je graag de voordelen zien van onze pluche dierenkoppen en geven je inspiratie om een mooi dierenthema in de kinderslaapkamer te creëren.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Dierenhoofd wanddecoratie beer | Petite Amélie

Dierenkop kinderkamer muurdecoratie | Beer Ted

Speciale prijs 12,48 Normale prijs 24,95
Pluche dierenhoofd voor in de babykamer | Petite Amélie

Dierenkop babykamer muurdecoratie | Koala Bao

24,95
Dierenhoofd kinderkamer leeuw | Petite Amélie

Dierenkop kinderkamer muurdecoratie | Leeuw Leo

24,95
pluche dierenkop uil kinderkamer | Petite Amélie

Dierenkop babykamer muurdecoratie | Uil Olly

Speciale prijs 12,48 Normale prijs 24,95
Dierenkop kinderkamer unicorn | Petite Amélie

Dierenkop kinderkamer muurdecoratie | Unicorn Lara

24,95
Dierenkop muurdecoratie kinderkamer | Petite Amélie

Dierenkop kinderkamer muurdecoratie | Kat Kitty

Speciale prijs 12,48 Normale prijs 24,95
Dierenkop kinderkamer panda beer | Petite Amélie

Dierenkop kinderkamer muurdecoratie | Panda Bo

Speciale prijs 12,48 Normale prijs 24,95
Dierenhoofd muurdecoratie babykamer konijn van Petite Amélie

Dierenhoofd babykamer muurdecoratie | Konijn Lapi

24,95

DE PLUCHE DIERENKOP, EEN PRACHTIGE WANDHANGER

Met onze pluche dierenhoofden wordt elke muur mooier. Doordat onze dieren tijdloos zijn en vrij neutrale kleuren hebben, vinden kindjes ze erg leuk! Deze zachte en gewilde wandhangers personaliseren de kinderkamer en geven ook meteen sfeer. Ontdek onze gehele dieren familie! We hebben Leo de leeuw, Bao de koala, Bo de panda, Olly de uil, Kitty de kat, Ted de beer en Lara, onze Unicorn dierenkop. Alle wandhangers hebben allemaal hun eigen zachte kleuren variërend van o.a. beige, lichtgrijs of zachtroze. De dierenhoofden staat prachtig in kinderkamers met houten of witte meubels. Het is ook leuk om een mooie plank zoals ons vliegtuigplankje als wandhanger te gebruiken, om de muren van de kinderkamer nog meer aan te kleden!

DIERENKOP VOOR JOUW KINDERKAMER

Bijna alle kinderen vinden dieren leuk en alles waar een dier in voor komt, vinden ze vaak fantastisch. Niet alleen dierenknuffels, maar ook dierenspeelgoed en boekjes over dieren. Daarom is het super leuk om een echte ‘dieren’ themakamer te maken. Voor de kinderkamer kan je een pluche dierenkop van het favoriete dier van jouw kindje aan de muur hangen. Leuk om met andere decoraties dit dier terug te laten komen en met een soortgelijke print en of soortgelijke kleuren te werken. Een pluche dierenkop geeft een subtiele touche aan de kinderkamer. Het staat helemaal gezellig als je meerdere pluche dierenkoppen met elkaar combineert. Ook grappig om als je voor ons Leo de leeuw dierenhoofd hebt gekozen, om deze te combineren met het bijpassende Leo de leeuw kindervloerkleed voor een gaaf Savanne thema. Ontdek ook ons houten dierenspeelgoed!

EEN JUNGLE OF BOS THEMAKAMER, MET ONZE PLUCHE DIERENHOOFDEN KAN HET ALLEMAAL!

Bij een jungle kinderkamer of bij een kinderkamer met een bos thema is het leuk om meerder pluche dierenhoofden als wanddecoratie voor de kinderkamer te gebruiken. De wanddecoratie in de kamer zorgt voor een gezellige sfeer en wedden dat je kindje er ook helemaal weg van zal zijn? Ons pluche dierenhoofd Leo de leeuw staat erg mooi in Savanne kamers en zeker wanneer hij gecombineerd wordt met meubels in warme kleuren, zandkleur en warm hout. Voor een mooi bos thema kan je Bao de koala, Olly de uil en zelfs Ted de beer ook leuk combineren. In de kamer kan je dan verder werken met groene en natuurlijke houtkleurige elementen. We hebben ook nog meer items van Ted de beer, zoals ons schattige, wasbare kindertapijt of bijpassende opbergmanden.

EEN MAGISCHE KINDERKAMER MET UNICORN LARA

Om de kamer van jouw kindje te decoreren kan je ook kiezen voor een betoverend thema. Heb je ons magische dierenhoofd Lara al ontdekt? Ze past heel goed in een slaapkamer met een prinsen of prinsessenthema, met glitter elementen, sterren of in een kamer met een sprookjesachtige uitstraling. Ook leuk om met de andere magische items van eenhoorn Lara te combineren waaronder ons dekbedovertrek, vloerkleed of leuke houten Unicorn trekdier . Om de kamer vervolgens helemaal af te maken, kan je er nog een prachtige sluier aan toevoegen.

MET WELKE ANDERE ITEMS UIT ONZE COLLECTIE KAN JE DE PLUCHE DIERENKOP COMBINEREN?

We hebben niet alleen onze pluche dierenhoofden in verschillende varianten, ook hebben wij andere ‘dieren’ items in onze collectie, die je leuk met elkaar kunt combineren.
  • We hebben dekbedovertreksets in verschillende maten en waaronder ook in een speciale Leo de leeuw en Lara de Unicorn variant, helemaal passend bij dezelfde dierenhoofden. Je kindje zal niet kunnen wachten totdat hij of zij lekker mag gaan slapen.
  • Om echt lekker wakker te worden, mag natuurlijk een kindervloerkleed niet ontbreken. Onze wasbare kindervloerkleden zijn niet alleen super zacht, maar hebben ook een anti slip laag, waardoor ze goed op hun plek blijven liggen. Ook hier kan je weer kiezen voor een van onze dierenvriendjes waaronder Leo, Lara, Kitty, Bo of Ted, maar ook leuk om voor een van de andere vloerkleden uit onze collectie gaan.
  • Wij zijn groot fan van opgeruimde kamers en willen opruimen nog leuker maken. Daarom hebben wij diverse sets XL stoffen opbergmanden ontworpen, zodat je er veel spulletjes in kwijt kunt. Ze zijn verkrijgbaar in de diverse prints, dus ze passen bijna in elke kinderkamer.
  • Ons dierenthema vind je ook terug in onze meubels. Ontdek de konijnenstoeltjes en tafel van Petite Amélie, verkrijgbaar in natuurlijk of wit hout. Deze schattige set is ideaal voor jouw kindje om lekker aan te knutselen, spelen en later zelfs om het eerste huiswerk aan te maken.
  • We hebben natuurlijk ook houten ‘dieren’ speelgoed! Ontdek onze vormenstoven en onze houten trekdieren, waar je kindje urenlang plezier van zult hebben! Ook hebben wij hier een houten Leo de leeuw trekdier en een bijpassend Unicorn trekdier, weer helemaal passend bij onze pluche dierenhoofden en vloerkleden. Dus hiermee zijn alle items voor een prachtige dierenkamer echt allemaal compleet!

Waarom is een pluche dierenkop zo leuk?

Een Petite Amélie pluche dierenkop maakt elke muur nog mooier, zorgt voor verrassingen en personaliseert de kinderkamer.

Welke pluche dierenkoppen zijn er allemaal?

Wij hebben zes verschillende dierenvriendjes beschikbaar.

Wanneer heb ik mijn pluche dierenkop in huis?

Onze levering is snel! Wanneer je een bestelling voor een dierenkop bij ons plaatst, heb je deze gemiddeld binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.