Kleine babykamer bij Petite Amélie: Kies zelf een aflevermoment!

Hieronder zie je ons handige multi-functionele assortiment, speciaal voor de kleinere babykamers. Gevonden wat je zocht? Bestel vandaag vóór 21:00 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
verlengstuk commode milenne wit Petite Amélie

Bladvergroter voor commode «Milenne» | Wit

59,95
Commode met bladvergroter wit Bosque babykamer van Petite Amélie

Bladvergroter voor commode «Bosque» | Wit

59,95
Commode met bladvergroter hout Bosque babykamer van Petite Amélie

Bladvergroter voor commode «Bosque» | Hout

59,95
wooden baby walker lara with interactive elements petite amelie

Loopwagen baby - houten loopwagen | Unicorn Lara

Speciale prijs 53,96 Normale prijs 59,95
wooden baby walker bao with interactive elements

Loopwagen baby - houten loopwagen | Koala Bao

Speciale prijs 53,96 Normale prijs 59,95
babykamer hout grijs retro vintage milenne vox

Meegroei babykamer «Milenne» 3-delig licht grijs

1499,95 Normale prijs 1649,85
babykamer 2 delig grijs retro vintage milenne vox

Meegroei babykamer «Milenne» 2-delig | meegroei-ledikant en commode | licht grijs

999,95 Normale prijs 1049,90
babykamer wit retro vintage milenne vox

Meegroei babykamer «Milenne» 3-delig wit

1499,95 Normale prijs 1649,85
verlengstuk commode grijs Petite Amélie milenne

Bladvergroter voor commode «Milenne» | Licht grijs

59,95
4-in-1 co-sleeper / aanschuifbedje Nuage van Petite Amélie 90x40

Multifunctionele Co-sleeper / Aanschuifbedje | «Nuage» (NIEUW: nu met luxe koudschuimmatras)

199,95
Bladvergroter-hout-zoom-vintage-vox-petite-amelie

Bladvergroter «Vintage»

59,95
Loopwagen baby hout van Petite Amélie

Loopwagen baby - Houten loopwagen | Naturel

Speciale prijs 53,96 Normale prijs 59,95
Meegroeibed 140x70 cm van hout in grijs van Petite Amélie

Doorgroeibed 140x70 «ÉTOILE» | Grijs

399,95
Commode vanhout in grijs met drie lades van Petite Amélie

Baby commode «ÉTOILE» incl. bladvergroter | Grijs

399,95
Meegroeibed 140x70 cm van hout in wit van Petite Amélie

Meegroeibed 140x70cm «ÉTOILE» | Wit

399,95
Commode vanhout in wit met drie lades van Petite Amélie

Baby commode «ÉTOILE» incl. bladvergroter | Wit

399,95

Klein huis, kleine babykamer

Ben je klein behuisd en verwachten jullie een baby? Helemaal geen probleem om toch een mooie kleine babykamer in te richten. Gewoon een kwestie van slim omspringen met de beschikbare ruimte en creatieve oplossingen zoeken om toch zoveel mogelijk bergruimte te creëren. En zo’n kleine baby heeft voorlopig nog niet veel ruimte nodig toch? Een wieg of babybedje is voorlopig de enige plek die hij inneemt.

Een eigen babykamer, hoe klein ook, lijkt het meest ideale voor een kind. Maar hoe klein je huis ook is, zo’n baby past er altijd bij. Er zijn hele goede oplossingen en sommige ouders weten zelfs in hun eigen slaapkamer een ruimte te maken waar een baby ook een soort van eigen plekje krijgt. Of een gedeelte van een gang wordt ingericht voor de baby. Het bedje kan bijvoorbeeld wel op je slaapkamer en de commode, kinderbox en de kastjes staan dan op de gang of in de badkamer. Helemaal niet erg, soms zelfs praktisch en alles went.

Onverwachts zwanger?

Het kan ook zo zijn dat je gezin vrij plotseling voor een uitbreiding staat; je hebt plannen om te verhuizen maar ‘opeens’ ben je zwanger en verwacht je een tweede of derde kindje terwijl de praktische zaken voor een verhuizing nog niet allemaal geregeld zijn. Dan moet je improviseren en ach, voor alles is een oplossing! En voor zo’n goede reden wil iedereen vast wel een beetje inschikken. Ofwel twee oudere kinderen op één kamer zodat er toch een kleine babykamer kan worden ingericht.

Babykamer klein behuisden

Er zijn ook prachtige kinderkamermeubels die speciaal rekening houden met een wat kleinere babykamer. Zo zijn er inklapbare commodes waarbij het aankleedkussen alleen naar beneden gaat als je ‘m nodig hebt. Of je kiest voor verrijdbare ladekastjes waar je de babyspulletjes in bewaard. Die staat aan de kant en trek je naar je toe als je er iets uit moet halen. Een andere optie: plaats alle meubels strak naast elkaar, tegen één muur aan:

Een kleine babykamer, hoe klein ook, is altijd te realiseren. Er is altijd wel een geschikte babykamer compleet. Het vraagt alleen een beetje meer meet- en paswerk én natuurlijk wat improvisatie.

Als je toch al van plan bent je baby eerst een tijdje bij je op de slaapkamer te laten slapen, is het probleem van een babykamer die te klein is al helemaal niet aan de orde. Veel ouders kiezen voor een co-sleeper, een babybedje dat aan één kant van jouw bed wordt vastgemaakt. Handig als je ’s nacht je kindje voedt. Je baby lekker dichtbij zonder dat je midden in de nacht moet opstaan. En na het voeden slaap je zo weer verder. Een co-sleeper neemt maar weinig ruimte in beslag, en de eerste paar maanden is het voor veel moeders de ideale manier om onbezorgd te genieten van hun baby en hoef je je geen zorgen te maken over een kleine babykamer.

Onze concept store

Als je jouw kleine babykamer graag in het echt wilt bekijken, dan is het ook mogelijk om langs te komen in onze concept store in Bussum. Onze medewerkers schenken je een heerlijk kopje koffie in en geven je persoonlijk advies. Van babybedje tot baby dekbedovertrek. Als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen kun je ook contact opnemen via de telefoon, het contactformulier of via Facebook, wij helpen je graag met alle vragen over de kleine babykamer!