Commode wit kopen? Voor 21:00 besteld = volgende werkdag in huis

Je zoekt een mooie witte commode en bent je aan het oriënteren voor modellen en thema’s. Een klassiek model of toch liever modern? Neem de tijd om op je gemak rond te kijken of Petite Amélie de baby commode wit en accessoires heeft waar jij blij van wordt. Je wilt er graag zeker van zijn dat je iets goed koopt. Onze webshop staat vol met duurzame en kwalitatief hoogstaande artikelen. Europees fabricaat, solide materiaal. Bestel hier en reken op topkwaliteit. Levering van witte commodes aan huis is gratis!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Commode vanhout in wit met drie lades van Petite Amélie

Baby commode «ÉTOILE» incl. bladvergroter | Wit

399,95
Luiertafel van hout in wit en naturel van Petite Amélie

Baby luiertafel / verzorgingstafel «Brise»| Wit & naturel hout

139,95
Bladvergroter commode baby wit hout van Petite Amélie

Bladvergroter voor commode «Playwood» | Wit

49,95
commode baby tiroir wit vox milenne 2

Commode voor Baby «Milenne» | Wit

549,95
Commode-babykamer-met-bladvergroter-vintage-vox-petite-amelie

Commode babykamer | «Vintage» | Wit

449,95
Baby commode met 4 laden | Petite Amélie

Design Commode «Céleste» | Wit

329,95
Baby commode Bocca wit hout van Petite Amélie

Commode voor Baby Wit «Bocca»

349,95

Commode wit of andere tint?

Het lijkt erop dat een commode wit een echt blijvertje is. Klassiek, dat wel, maar duidelijk onder invloed van allerlei trends en moderne uitstapjes. Soms is het ook gewoon leuk om een witte ladenkast commode in huis te hebben en de rest van het meubilair hierop af te stemmen.

Beetje stoere witte ladenkast commode met houtkleurige details

Vandaar dat heel veel aanstaande vaders en moeders een commode kast wit kopen. Liefst met een beetje stijl en wat originele accenten. Tegenwoordig bestaan de commodes wit voor baby vaak uit veel wit met hier en daar een houten element. Dat geeft een wat natural look en geeft je tevens de gelegenheid de commode baby hoogglans wit een beetje te combineren met andere stijlen en kleuren dan het klassieke wit. Een witte commode met lades met houtkleurige handgrepen krijgt meteen een al wat stoerdere look. Nog steeds heel lief maar wel een witte commode kast met iets meer body. De witte commodes zijn ideaal voor elke babykamer, zo ook een babykamer klein!

Vrolijk een baby commode wit op met frisse kleuren

Wit is een prima basis en om de commode niet te saai te maken, kun je allerlei accessoires aanschaffen. Een vrolijk gekleurd aankleedkussen doet wonderen en ook de andere kleuren in de witte babykamer bepalen voor een groot deel de vrolijkheid van de ruimte. Een groot voordeel van een commode wit hoogglans is dat het lekker lang meegaat en dus gemakkelijk past bij welke kleur of thema dan ook. Dus misschien wil je bij je eerste baby alles met vrolijk geel combineren, en heb je straks bij een tweede kind zin om die tijdloze commode onder te dompelen in een blauwe babykamer waar alles in het teken staat van de zee en het strand. Met een commode wit kan dit makkelijk!

Commode wit baby: Een veilig meubelstuk

Als je kiest voor een commode wit, dan wil je natuurlijk dat je baby er veilig op kunt liggen. Daarnaast moet het natuurlijk ook aan jouw eigen eisen voldoen. Zo wil je dat een witte commode voldoende opbergruimte heeft en dat je overal eenvoudig bij kunt komen. Tijdens het verschonen heb je nou eenmaal vaak één hand beschikbaar, dus het komt goed uit als alles binnen handbereik ligt.

Daarnaast moet de commode kast hoogglans wit ook hoog genoeg zijn. Een te kleine commode wit en je krijgt last van je rug. Probeer te kiezen voor een witte commode van minimaal 90 centimer lang. Mochten jullie wat langer zijn, dan kan je ook gerust een commmode kast hoogglans wit van 100 centimeter nemen. Daarnaast is het ook goed om rekening te houden met de volgende veiligheidsfactoren tijdens het kopen van een commode wit:

  • Kies voor een opstaande rand van minimaal 3 centimeter
  • Kies voor een glad oppvervlak zonder hoeken of scherpe randen
  • Kies voor een model waarbij moeren en schroeven geen gevaar kunnen veroorzaken

Bezoek Petite Amélie in Bussum – conceptstore vol met inspiratie en kindermeubels!

Wil je echt zeker zijn van je keuze voor een witte commode op onze website, dan raden we je aan om eens een bezoekje te komen brengen aan de meest inspirerende conceptstore van heel Nederland! Midden in ons land, tussen het Gooise groen, staat onze spetterende ‘kijk en beleef’-shop in Bussum. Hier staan mooie kinderkamers met ook die commode in wit of een andere kleur opgesteld. Je kunt ook vragen naar onze Scandinavische commode. Maar ook andere leuke spullen voor de baby-, peuter- of kinderkamer staat hier opgesteld. Denk aan een leuke peuterstoel of een tienerbureau voor huiswerk. Neem de tijd om zeker te zijn van je aankoop, een commode wit kopen doe je namelijk niet elke dag. Kijken is vaak ook zin krijgen om te gaan kopen!