Commode Scandinavisch van Petite Amélie: Kies zelf een bezorgdag!

Heb je de kinderkamer in gedachten al helemaal ingericht? Dan heb je misschien gekozen voor zo’n robuuste commode Scandinavisch waar je kindje stevig en veilig op kan liggen. Het materiaal van de commode Scandinavisch design is duurzaam en bijzonder degelijk. Ideaal dus voor jonge ouders. Ben je nog op zoek naar de rest van de inrichting van de babykamer? Neem een kijkje in onze webhop en ontdek onze collectie kinderkamers en accessoires. Kwaliteit kindermeubels voor elke portemonnee. Overtuigd? Bestel dan via onze website en houd morgen je voordeur in de gaten!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
commode voor baby in wit en naturel hout uit de Cerise collectie van Petite Amélie

Commode voor Baby Wit «Cerise»

Speciale prijs 309,95 Normale prijs 349,95
Commode baby zwart hout design van Petite Amélie

Commode voor baby «Playwood» | Antracietgrijs

329,95
Baby commode met 4 laden | Petite Amélie

Design Commode «Céleste» | Wit

329,95
Baby commode Bocca wit hout van Petite Amélie

Commode voor Baby Wit «Bocca»

349,95
Dressoir / commode laag 'Junior' van Petite Amélie

Dressoir / commode laag voor kinderkamer | «JUNIOR»

269,95
Commode vanhout in grijs met drie lades van Petite Amélie

Baby commode «ÉTOILE» incl. bladvergroter | Grijs

399,95
Commode Brise | wit

Commode «Brise»

349,95

Een basismeubel voor elke babykamer is een Scandinavische commode

Je verwacht een baby? Dan ben je misschien al heel lang bezig met de inrichting van de babykamer. Nog niets aangeschaft, maar wel volop ideeën? Soms is het prettig om al tijdig te beginnen met het inrichten van een kinderkamer. De belangrijkste meubeltjes, zoals een kinderbedje en een Scandinavische commode, kun je alvast bestellen. Mocht je kindje zich eerder aankondigen dan verwacht, dan zijn die twee basismeubels alvast in huis. Een commode met Scandinavisch design is ook nog eens heel neutraal. Als je nog niet precies weet hoe je de verdere inrichting zult aanpakken, zal de commode geen obstakel zijn.

Scandinavische commode geschikt voor jongens en meisjes

De eenvoud van een commode Scandinavisch vinden veel ouders aantrekkelijk. Wit, gebroken wit of zachtgrijs zijn tinten die een zekere authenticiteit en robuustheid uitstralen. Zeker als de zachte kleurstelling is gecombineerd met houten details en meubeldelen. Dat benadrukt nog weer de Nordic of Scandinavische sfeer van een babykamer. Of je de Scandinavische babykamer nu inricht voor een meisje of een jongen, de commode Scandinavisch design is voor beiden geschikt. Als het geslacht van je baby bekend is kun je altijd nog op het laatste moment met kleur gaan werken.

Gebruiksgemak van Scandinavische commode moet groot zijn

Als je een Scandinavische commode wilt kopen, let dan ook op het gebruiksgemak van het meubel. Bedenk dat je meestal alleen bent met een kleine baby die je voortdurend moet vasthouden of in de gaten moet houden. Handen vrij houden dus en dus zoveel mogelijk spullen direct onder handbereik houden. Een commode Scandinavisch design met laden is een goede keuze. Uiteraard moeten die laden wel heel soepel lopen, en dus snel open en dicht gaan. Monteer eventueel boven de commode met Scandinavisch design een legplank waar je de spullen die je elke dag nodig hebt, kunt neerleggen.

Samen shoppen in de conceptstore van Petite Amélie; ontdek onze Scandinavische commode

Heb je je oog laten vallen op een commode Scandinavisch met grote laden en een ruim blad? Dan wil je eigenlijk ook nog eens op zoek naar de rest van het kindermeubilair. Zoals een Scandinavisch bed, een kinderkast of andere meubels met Scandinavisch design. Trek de stoute schoenen aan en nodig je moeder en schoonmoeder uit voor een middagje shoppen bij de conceptstore van Petite Amélie. Ga samen genieten van onze collectie en laat je verrassen door onze mooie babyspullen. Moeders overtuigd? Dan zorgen wij voor de koffie!