Scandinavisch bed van Petite Amélie: kies zelf dag van bezorging!

Een fraai Scandinavisch bed kopen voor je kind is een fluitje van een cent. Vergelijk de verschillende modellen en prijsvoorstellen alvorens je een keuze maakt. Petite Amélie laat je op de website kennismaken met de kwaliteit en de duurzaamheid van een Scandinavisch kinderbed. Groot voordeel van onze webshop is dat je nooit lang hoeft te wachten op je bestelling. We leveren bijna al onze kinderkamer meubels uit voorraad. Wat dat betekent? Dat jij je bestelling de volgende dag geleverd krijgt als je vandaag voor 21:00 uur je bestelling voor een bed scandinavisch design geplaatst hebt.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Prachtig doorgroei ledikant en babybed van Petite Amélie in de maat 140x70 uit de Cerise collectie

Meegroei ledikant 140x70 «Cerise»

399,95
vintage baby ledikant eikenhout 120x60 Petite Amélie

Babyledikant 120x60 «Vintage»

449,95
Tienerbed wit Bocca van Petite Amélie 200x90 | Scandinavisch design eenpersoonsbed

Tienerbed wit 200x90 «Bocca»

329,95
Doorgroei ledikant 140x70 Bocca wit hout van Petite Amélie

Doorgroei ledikant wit 140x70 «Bocca»

399,95
Ledikant baby 120x60 wit hout Bocca van Petite Amélie

Babyledikant 120x60 «BOCCA»

349,95
Meegroeibed 70x140cm met matras van hout in wit van Petite Amélie

3 in 1 babybed / Meegroeibed "Evolutif" Aurore 0-4 jaar | WIT

199,95
Peuterbed Colombe wit 140x70 hout van Petite Amélie

Peuterbed «COLOMBE» 140X70CM WIT

199,95

Haal met Scandinavisch bed kwaliteit en stijl in huis

Kiezen voor een houten bed Scandinavisch is de beste keuze die je kunt maken. Uiteraard wil je het beste meubilair voor in de kinderkamer. Ben je verliefd geworden op het robuuste karakter en de stijlvolle afwerking? Dat is heel begrijpelijk want dat is wat deze stijl oproept. Goed te combineren met welke inrichting en accessoires dan ook. Vanzelfsprekend gaat het erom een babykamer of kinderkamer gezellig in te richten. Kwaliteit is daarbij altijd de basis, dus met een Scandinavisch babybed voor je kind weet je zeker dat je daaraan hebt voldaan.

Goed matras kopen bij houten bed Scandinavisch voor kind

Een roomwit Scandinavisch bed voor je kind is een prachtig meubelstuk. Perfect te combineren met meubels in dezelfde stijl of met tweedehandse meubels. Het blijft een eyecatcher, en is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een gezellige kinderkamer. Lekker slapen moet elke nacht opnieuw en hoe comfortabeler dit gebeurt, hoe uitgeruster je kind elke dag uit zijn bedje klimt. Zorg er ook voor dat je bij een Scandinavisch design bed een goed matras koopt. Een stevige lattenbodem hoort ook bij een comfortabel bed. Twee aandachtspunten voordat je overgaat tot het bestellen van een Scandinavisch kinderbed.

Houd afmetingen van Scandinavisch bed in de gaten bij het bestellen

Of je nu op zoek bent naar een Scandinavisch kinderbed of een tiener bed met Scandinavisch design, in beide gevallen is het goed de afmetingen goed in het oog te houden. Voordat je een bed bestelt is het goed de maten van de babykamer goed in je hoofd te hebben. Of maak een tekening met bijbehorende maten van de kinderkamer. De meeste kinderbedden hebben standaardmaten maar soms kan er aardig verschil zitten in een binnen- en buitenmaat. Vanwege de ombouw of de dikte van de meubelplaten van de scandinavische kinderbedden. Jammer als je een bedje bestelt en het past net niet op de beoogde plek in de kinderkamer Scandinavisch.

Verbaas je over het aanbod van conceptstore Petite Amélie | Ontdek ons trendy Scandinavisch bed

Okay, je gaat dus voor een robuust Scandinavisch bed en bent min of meer zeker van je keuze. Toch nog een paar twijfels? Laat je overtuigen in de conceptstore van Petite Amélie en ontdek de vele voordelen van dit type houten bed met Scandinavische elementen. Zoek je een peuterbed of juniorbed? Ook deze zijn in dezelfde aantrekkelijke stijl te bestellen. Kijk rond en verbaas je over ons grote aanbod. Iets gezien wat je bevalt? Vraag een van onze medewerkers om advies en kom meer te weten over de voordelen van onze Scandinavische meubels, zoals de scandinavische kast of een Scandinavisch bureau. Kom jezelf in Bussum overtuigen!