Scandinavisch Bureau van Petite Amélie: Verzending in 24 uur!

Is de factor huiswerk om de hoek komen kijken? Je zoekt nu misschien een mooi Scandinavisch bureau waar je tiener heel wat uurtjes aan zal doorbrengen. Dus, zoek je een Scandinavisch bureau in het wit dat stevig en duurzaam is. Bij Petite Amélie staat de webshop vol met leuke kinderkamer meubels. Volop keuze in stijlvolle babykamers en tienerbureaus.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Wit Kinder buro Bocca van Petite Amélie voor kinderkamer en tienerkamer

Kinderbureau / Kaptafel wit «Bocca»

269,95
Kinder bureau wit 'Junior' voor de kinderkamer of tienerkamer | Petite Amélie

Tiener- Kinderbureau «JUNIOR» | wit

299,95

Huiswerk? Dan een stevig Scandinavisch bureau aanschaffen bij Petite Amélie

Er gaan dingen veranderen in jullie gezin. Huiswerk heeft zijn intrede gedaan. Je kind heeft aangegeven dat hij graag een eigen plekje heeft om dit te doen. Dus ben jij nu naarstig op zoek naar een trendy Scandinavisch bureau omdat je weet dat dit zeer solide bureaus zijn. De neutrale kleuren wit, zacht grijs of gebroken wit zijn ideaal om te combineren met de andere kinderkamermeubels. Nu wil je wel graag de verschillende ontwerpen en opties gaan bestuderen alvorens je een aankoop doet. Een bureau in Scandinavische stijl is mooi maar je wilt ook graag een optimaal meubel waar alle schoolspullen netjes in passen.

Alles krijgt een plekje in een bureau Scandinavisch design

Heb je de precieze maten van de kinderkamer in je hoofd? Ook als je al weet waar het Scandinavisch bureau moet komen te staan, is het goed om die plek nog even te meten. Op deze manier kun je gericht gaan zoeken naar een bureau met Scandinavisch design en alle extra’s die daarbij horen, zoals een ladekastje of een bureau-element. Het is namelijk wel heel fijn als je kind al zijn spulletjes netjes kan opbergen. Boeken, woordenboeken, schriften en pennen moeten een plaatsje krijgen in en op het bureau scandinavisch. Een bureau Scandinavische stijl is in verschillende kleuren verkrijgbaar:
  • Scandinavisch bureau wit
  • Bureau Scandinavisch zwart
  • Bureau Scandinavisch grijs

Scandinavisch bureau op de groei kopen

Vanzelfsprekend gaat je aandacht eerst uit naar een Scandinavisch bureau. Bedenk wel dat een bureaustoel ook een belangrijk onderdeel is van een gezonde werkhouding van je kind. Kijk ook of je de hoogte van een bureau Scandinavisch design kunt verstellen. Tenslotte is je kind nog in de groei en zijn lengte is variabel. Als een kinderbureau niet in hoogte is te verstellen moet je dus een bureaustoel aanschaffen waarbij dit wel kan.

Conceptstore Petite Amélie verrast je met trendy Scandinavisch bureau

Heb je veel zin om een kijkje te nemen in de conceptstore van Petite Amélie? Kom dan naar Bussum en laat je door onze uitgebreide collectie kinderkamers verrassen. Hier vind je ook een bureau Scandinavisch waardoor je meteen een goede indruk krijgt van de afmetingen en de mogelijkheden van zo’n bureau. Met bergruimte, ladekastje of planken; een bureau Scandinavische stijl moet lang mee dus is het goed alle opties uitvoerig te bekijken. Ondertussen kun je inspiratie opdoen door onze originele accessoires, zoals de Scandinavische kast of onze andere Scandinavische meubels!