Bladvergroter voor Commode «Retro»

Deze bladvergroter is een optioneel accessoire voor de commode Retro van Petite Amélie.

Plus- en Minpunten
advantage
disadvantage

Meer informatie

Deze bladvergroter is een optioneel accessoire voor de commode Retro van Petite Amélie. Met een bladvergroter past het aankleedkussen in de lengte op de commode. Zo houd je meer ruimte over op het werkblad. Ruimte die het verschonen van de baby vergemakkelijkt en ruimte om alle benodigde spulletjes binnen handbereik te plaatsen.

De ombouw kan links, rechts of in het midden van het werkblad geplaatst worden. Het ombouwen is eenvoudig en beschadigt de commode Retro niet.

Producteigenschappen

Afmetingen: H: 12,5 x B: 50 x D: 72 centimeter
Kleur: Lichtbruin/beige houtdessin, fineer
De bladvergroter voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 12221:2008+A1:2013
Eenvoudige montage

Een bladvergroter kun je gebruiken tot je kindje ongeveer 11 kg weegt. Dat is meestal rond het eerste levensjaar. Alle gangbare aankleedkussens passen ruimschoots binnen de afmetingen van de bladvergroter Retro. Deze bladvergroter past uitsluitend op de commode Retro van Petite Amélie.


Montage

De ombouw voor de commode Retro wordt geleverd in één compacte doos. Zelfs voor niet-doe-het-zelvers is de montage zonder problemen uit te voeren.

Bezorging

In combinatie met de babykamer Retro is de levering van deze commodeombouw gratis. Wanneer de bladvergroter apart besteld wordt, zal deze als een regulier pakket worden verzonden via PostNL. De verzendkosten bedragen dan € 6,95.

Gerelateerde producten

Baby bedje 140x70 hout naturel Retro collectie van Petite Amélie

Meegroei ledikant 140x70 «Retro»

Speciale prijs 184,98 Normale prijs 369,95
Retro baby commode met bladvergroter hout naturel van Petite Amélie

Commode «Retro» | naturel

329,95