Babykamer Vintage

Babykamer Vintage

Afbeelding: Vintage (grijs), de nieuwste babykamer van Petite Amélie, stel je gemakkelijk zelf samen


Combineer en varieer met babykamer Vintage

Petite Amélie heeft sinds kort een nieuwe babykamer in haar assortiment: Vintage.
Met meubeltjes die in elke babykamer passen en waarmee je nog volop kan variëren en combineren. De kleur van onderdelen of de meubels in zijn geheel, kun je zelf bepalen; grijs of wit. Neutraal, tijdloos en geheel in je eigen smaak te stylen. Je bent helemaal vrij om de babykamer Vintage samen te stellen zoals jij dat graag wilt. Zo kun je naast een commode kiezen voor een (meegroei)ledikant, een onderschuiflade voor onder het ledikant en/of een kinderkledingkast erbij.

Het inrichten van de babykamer is leuk om te doen. Het is spannend om op zoek te gaan naar ideetjes en spullen om jouw ideeën vorm te geven. Je wilt graag dat de inrichting helemaal past bij je smaak en je wilt van het kamertje een gezellig en warm plekje maken. Dat betekent goed zoeken naar originele inrichtingsideeën.
De babykamer Vintage is zo samen te stellen dat het een subtiele achtergrond vormt voor jouw verdere invulling en decoraties. Het is een stijlvolle babykamer maar met ruimte om je creativiteit op los te laten! Roze en lichtblauw zijn kleuren die nog steeds leuk zijn voor de babykamer, maar tegenwoordig willen we het toch liever een beetje stoer, met opvallende details. Uitgesproken kleuren of prints zijn de sfeermakers van nu.

kinder-kleding-kast-grijs-petite-amelie
Afbeelding: Kinderkledingkast Nuit in prachtig grijs met veel opbergruimte

Vintage 2-delig of 3-delig:

Onze babykamer Vintage bestaat dus in 2 verschillende kleuren: stoer grijs en tijdloos wit.
De compacte commode met diepe lade is de basis van deze babykamer.
Naast deze commode kun je kiezen voor een meegroei ledikant van 140x70 (verkrijgbaar met of zonder matras), waarbij je ook nog de optie hebt om hier meteen een onderschuiflade bij aan te schaffen.
Superhandig als ruimtebespaarder in de kleinere kinderkamers, maar ook ideaal voor later, wanneer je het ledikant ombouwt tot een peuterbed. In de onderschuiflade kun je allerlei spulletjes kwijt: van lakentjes en ander beddengoed tot speelgoed en oude kleertjes waar je kleintje is uitgegroeid.
Een kledingkast is natuurlijk ook onmisbaar in de slaapkamer van je kleine. Daarom bieden we ook nog een robuuste kledingkast bij deze babykamer set aan. De kinderkast heeft zowel hang- als leggedeeltes en een grote lade.

babykamer-compleet-vintage-wit-petite-amelie
Afbeelding: Babykamer Vintage in wit


Warm plekje met babykamer Vintage

Volgens ons zijn de steekwoorden voor een gezellige kinderkamer vooral: lief, origineel, warm, knus, grappig en praktisch. Dus is het prima om op zoek te gaan naar leuke muurschilderingen of muurstickers, opvallende babykameraccessoires, schilderijtjes, catchy raamdecoraties en babybeddengoed. Alles kan en mag, mits jij er een warm welkom voor je kleintje mee creëert en dat kun je alleen zelf bepalen toch? De babykamer Vintage helpt je daar alvast een beetje mee. Door verschillende kleuren naast de basiskleuren van onze babykamer Vintage (wit of grijs) te combineren, kun je alle kanten uit. Laat je inspireren, fantaseer en geniet van het inrichten van het mooiste babykamertje van Nederland!
kinder-kleding-kast-wit-petite-amelie
Afbeelding: De witte variant van de kledingkast Nuit is ook prachtig! Robuust, solide en praktisch