Logeren bij opa en oma? Feest voor iedereen!

Logeren bij opa en oma? Feest voor iedereen!

Alles staat klaar voor een weekendje logeren bij opa en oma. Het koffertje is gepakt met knuffels, pyjama, het favoriete voorleesboek en die grappige tekenfilm waar je maar geen genoeg van krijgt. Het past allemaal net in je koffer. Groot feest, twee hele nachtjes logeren bij opa en oma. Superstoer, zonder papa en mama!

Gelukkig hebben opa en oma een mooi peuterbed bij Petite Amélie gekocht. Dat ligt stukken beter dan zo’n opvouwbaar campingbedje of ledikantje uit het jaar stillekes waar alle kinderen uit de familie nog in hebben geslapen! En voor de kleine spruit ook fijn, zo’n eigen bed waar je lekker in slaapt en er plaats genoeg is voor al zijn knuffelvriendjes. ..Want die gaan natuurlijk ook mee uit logeren!

Quality time voor de hele familie

Een logeerweekend is genieten voor iedereen: de grootouders die de onverdeelde aandacht hebben voor hun kleinkind (of kleinkinderen), het kind zelf dat superverwend wordt door opa en oma en papa en mama die een weekendje voor zichzelf hebben. Quality time dus voor de héle familie!

En vervelen? Daar heb je echt geen tijd voor!

Pannenkoeken bakken, frietjes eten, snoepjes kopen; echt iets wat alleen bij opa en oma kan. Hoezo gezond eten? Dit weekend even niet! Lekker lang opblijven? Maakt niet uit want morgen slaap je uit in je lekkere bed. Nou, tot een uur of zeven dan. Hup opa, uit je bed, want ontbijten doe je samen. Een beschuitje met heel veel hagelslag en dubbel beleg op je geroosterde boterhammetje. Vooruit oma, nog één keer een spelletje kwartetten. En de speeltuin om de hoek; gaan we daar nóg een keertje heen? Mag ik dan op je rug opa? Grenzeloze energie, die kleine mannen. Zijn jullie er klaar voor? Alles kan en alles mag bij opa en oma, toch?

Tot de volgende logeerpartij!

Gelukkig duurt een weekend maar twee dagen, want zo’n tot over z’n oren verwend kleintje ophalen bij opa en oma is minstens één week weer consequent opvoeden geblazen. Het is weer wennen aan de dagelijkse routine en alle regeltjes die thuis wél gelden. ..En opa en oma? Die puffen nu even uit en kijken al weer uit naar de volgende logeerpartij!

Logeren in het peuterbed bij opa en oma