Blauw, Wit en Zwart:

Blauw, Wit en Zwart:

Zoek je inspiratie voor de peuterkamer van je kleine held(in) van ongeveer 3 jaar oud? Op zoek naar een kamer idee voor je kleine jongen of meisje van 3 jaar? Wil je buiten de begaande weg treden en kiezen voor een unieke, eigen stijl? Petite Amélie hoopt je te inspireren met deze eigentijdse peuterkamer styling in de kleuren blauw, wit en zwart.

Een modern kleurenpalet

Blauwe en zwart-witte accenten geven contrast, karakter en een eigenzinnige stijl aan de peuterkamer. Vaak denk je bij dit kleurenpalet aan een jongen, maar blauw kan ook heel goed voor een stoere meid gebruikt worden. De witte basis zorgt voor een mooie accentuering van de twee donkerdere kleuren.

Door grafische printjes in zwart-wit aan het geheel toe te voegen, versterk je de moderne sfeer nog meer. Een kinderdekbed van 120x150 cm is geschikt voor een peuterbed van 70x140 cm. Dit dekbed past tevens ook op een juniorbed van 160x70cm zoals Nuit (verkrijgbaar in wit en grijs), of van 160x80cm zoals Maison (verkrijgbaar in naturel of wit).
huisjesbed-maison-unisex-peuterkamer-kinderkamer-jongen-meisje-blauw
Afgebeeld: Huisjesbed ´Maison´ in naturel hout, tevens in het wit verkrijgbaar. Geproduceerd in Europa.

Een functionele kamer

Om de ​​kinderkamer opgeruimd en functioneel te houden, denk dan eens het differentiëren van verschillende gedeeltes. Een gedeelte voor spelen (en opslag van speelgoed), een gedeelte voor slapen en een gedeelte voor aankleden.
Om je kindje comfortabel op de vloer te laten spelen, kies voor een speelmat! Zo voorkom je zere knietjes en je kunt er meteen een leuke playground mee creëren! Zo weet je kleine doerak meteen waar het speelgedeelte is.
Voor alle handmatige activiteiten, (zoals kleien, kleuren, puzzelen en knutselen) is een kindersetje heel handig. Met deze kinderstoeltjes en tafel oefent je kleine meteen om zelfstandig te zitten en traint hij/zij ook de motoriek.
Voor het opslaan van de favoriete speeltjes, interieur accessoires en knutsel benodigdheden, of voor het benadrukken van een bepaald item, overweeg dan eens om een wandplank. Ook leuk: Een kinderjashanger om die fancy jurk of superhelden cape aan op te hangen!

Kinderbedden vanaf 18 maanden

Als je kind zelf kan klimmen en stevig kan stappen, is het tijd om hem of haar een ​​groter bed aan te bieden.
De peuterbedden van Petite Amélie zijn geschikt voor kleintjes vanaf 18 maanden en ouder, die meer zelfstandigheid nodig hebben. De bedden Vivien en Leon hebben hekjes aan elke kant voor meer veiligheid en passen perfect in een moderne kinderkamer. Je kind zal niet bang zijn om te vallen en jij kunt je kindje met een gerust hart in bed leggen.
huisjesbed-maison-unisex-peuterkamer-kinderkamer-jongen-meisje-blauw
1. Lamp "Lune" hout, zilver geverfd - Petite Amélie
2. Kinderdekbedovertrek set "BLIKSEMS" 120x150 cm, geschikt voor bedjes van 70x140 cm – Petite Amélie
3. Zwarte wandknoppen - Petite Amélie
4. Kinderbedje "VIVIEN", 70x140 cm – Petite Amélie
5. Behang "Woods" – 'Studio Iris van Tricht
6. Set konijnenstoeltjes en bijbehorende kindertafel, verkrijgbaar in wit en lichtgrijs – Petite Amélie
7. Speelkleed – Ferm Living
8. Houten opbergmeubel voor aan de wand – Petite Amélie
Wij hopen dat deze collage je zal inspireren.
We wensen je een hele fijne dag en zien je gauw weer op www.petiteamelie.nl!