Petite Amélie | Hoe het begon...

Petite Amélie | Hoe het begon...

..Op een zonnige dag in april bezocht de kleine Amélie met haar moeder een brocante markt net onder haar geboorteplaats Lyon. Zij zag daar op een gegeven moment in een kraam een prachtige kinderwagen met authentieke ronde vormen en grote wielen voorzien van spaken. Dolgelukkig was ze toen ze het wagentje cadeau kreeg van moeder als kinderwagen voor haar verzameling poppen.

Vele jaren later is de antieke kinderwagen uit haar jeugd vervlogen tot slechts een mooie herinnering. ..of niet? Een fantastisch idee kwam in haar op. ..Hoe mooi zou het zijn om de authentieke stijl die ze kende uit haar jeugd te doen herleven in de babykamer van nu met een wieg die geïnspireerd is op die ene prachtige kinderwagen?

..Amélie ging direct aan de slag. Met veel zorg koos zij de juiste houtsoorten en in haar vader's atelier was de eerste zelfontworpen wieg met de naam 'Petite Wagon' al snel een feit. Vol inspiratie ontwierp zij vervolgens een wiegencollectie met een authentieke stijl. Stuk voor stuk prachtige exemplaren geïnspireerd op de brocante stijl die ze kende uit haar jeugd.

Wieg Petite Amélie

door: Petite Amélie