Shopping Warranty

Garantie

 

Éen jaar garantie op al onze producten 

Op online aankopen gedaan in onze webshop is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten (zie ook artikel 10 in onze algemene voorwaarden).

Daarbij geeft Petite Amélie een extra productgarantie voor de duur van 12 maanden na de datum van aankoop op alle online aankopen die gedaan zijn in de webshop www.petiteamelie.nl. Deze garantie heeft betrekking op eventuele bijzondere gebreken die onstaan aan het product binnen de garantieperiode tijdens regulier, huishoudelijk gebruik van onze producten. Indien een beroep gedaan wordt op de garantie binnen de termijn en de voorwaarden worden eventueel beschadigde onderdelen of het product in zijn geheel kosteloos door Petite Amélie vervangen.

Deze garantie is uitsluitend van toepassing op bestellingen met een factuur- en verzendadres in Nederland en België. Eventuele vervangingsonderdelen als gevolg van een garantieclaim worden kosteloos doch uitsluitend naar adressen binnen deze landen verzonden. Beschadigde onderdelen hoeven niet te worden geretourneerd.

 

De Garantieprocedure

Bij eventuele gebreken die ontstaan binnen de garantieperiode van 12 maanden na de aankoopdatum, of die vallen binnen de wettelijke garantie,  kun je hiervan melding maken via ons contactformulier of via ons emailadres hallo at petiteamelie.nl. Vermeld in je garantieclaim ajb je naam en het ordernummer. Zet daarbij een duidelijke omschrijving van het probleem en voeg indien mogelijk één of meer foto's toe. Je melding wordt vervolgens behandeld en beantwoord binnen een termijn van maximaal 3 werkdagen.

 

 

 

Download hier de aanvullende garantievoorwaarden