Ons houten poppenbed: de perfecte slaapplek voor pop of knuffel!

Je kindje kan zijn favoriete pop of knuffel vanaf nu elke avond instoppen en de volgende ochtend zelf weer wakker maken met zijn eigen poppenbed. Het miniatuur bedje past bij elke kinderkamer en zal de kamer zo enorm opvrolijken. Het bedje zorgt ervoor dat de pop of knuffel van je kleintje geweldig zal slapen, vervolgens zal ook de kleine heerlijk kunnen wegdromen. Petite Amélie biedt prachtig houten speelgoed en meubels aan om de kinderkamer helemaal af te maken. Je kunt het houten speelgoed makkelijk bestellen via onze website. Ontdek hier alles over het houten poppenbed!

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Roze poppenbed Colombe hout van Petite Amélie

Poppenbedje «Colombe» | roze

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Poppen accessoires in roze van biologisch katoen van Petite Amélie

Beddengoed voor poppenbedje «Colombe» | zacht roze

14,95
Poppenstoel hout roze van Petite Amélie

Poppenstoeltje «Colombe» | roze

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Poppen accessoires in caramel van biologisch katoen van Petite Amélie

poppen beddengoed «Colombe» | Caramel

14,95
Poppenstoeltje in wit van Petite Amélie

Poppenstoeltje «Colombe» | wit

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Poppenbedje in wit van Petite Amélie

Poppenbedje «Colombe» | wit

Speciale prijs 26,96 Normale prijs 29,95
Poppen accessoires dekbedovertrek in wit van biologisch katoen van Petite Amélie

Beddengoed voor poppenbedje «Colombe» | wit

14,95

Het houten poppenbed

Voorgelezen worden voor het slapen gaan met je knuffel naast je bedje en niet meer alleen hoeven slapen: met het houten poppenbed kan heerlijk gespeeld en geslapen worden. Het bedje is vanaf 3 jaar oud en is makkelijk in elkaar te zetten. Om de kinderkamer nog meer aan te kleden kun je het bedje in het roze of zacht grijs toevoegen. Het roze of grijze bedje is een miniatuur versie van ons peuterbedje Colombe. In het peuterbed kan vanaf 2 tot 5/6 jaar geslapen worden. Het stijlvolle design van de Colombe komt volledig tot zijn recht in de mini-versie. Combineer het peuterbed en poppenbedje! Zo kan de kleine zijn knuffel in de mini-versie van zijn eigen bedje stoppen. Dubbel zoveel plezier!

Fijn beddengoed voor in het poppenbed

Om het poppenbedje compleet te maken bieden we je katoenen beddengoed, zodat ook de pop of knuffel heerlijk zal slapen. Het beddengoed voor in het poppenbed is in meerdere kleuren verkrijgbaar en zal zo in elke kinderkamer passen. Combineer het beddengoed met het roze of zacht grijze poppenbedje. Het wasbare beddengoed bestaat uit 100% organisch katoen en is afzonderlijk van het poppenbed verkrijgbaar.

Imitatiespeelgoed voor je kindje

Het poppenbedje is leuk te combineren met ons houten poppenstoeltje Colombe. Dus niet alleen slapen, maar ook eten en drinken kan nu samen met de knuffel of pop. Het stoeltje is in roze of zacht grijs verkrijgbaar en past perfect bij het unieke design van het poppenbedje. Naast het poppenstoeltje bieden we je ook graag ander imitatiespeelgoed. Zo kan je kindje zijn eigen verhaaltje bedenken rondom onze houten garage of kaptafel. Verder zal je kleintje je graag imiteren met zijn eigen speelkeuken of poppenhuis. Zelf de lekkerste dingen bakken of helemaal opgaan in de avonturen van de poppetjes in het poppenhuis: het houten speelgoed van Petite Amélie belooft uren speelplezier. Niet alleen spelen wordt geïmiteerd, maar ook het lopen doen kinderen graag na. Perfect om mee door het huis te lopen is onze houten poppenwagen. Je kindje kan zijn favoriete knuffels zo het hele huis laten zien. Voor de eerste stapjes is de houten loopwagen perfect. Zo kan je kleintje spelend leren lopen.

Ontdek al ons houten speelgoed op onze site!

Het imitatiespel van jouw kind

Met imitatiespeelgoed stimuleer je de ontwikkeling van je kind op een leuke manier. Het zal bijdragen aan de cognitieve, motorische en sociale ontwikkeling. Het spelen met miniatuur voorwerpen uit het dagelijks leven zorgt voor een goede interactie met de omgeving, dit stimuleert de cognitieve ontwikkeling. Imitatiespeelgoed kan vallen onder: rollenspel, spelen&namaken of verhalen verzinnen. Door je kindje verschillend imitatiespeelgoed aan te bieden moedig je aan tot verkennen en ontdekken van objecten en situaties. Zo kan je kindje met bijvoorbeeld een poppenhuis situaties uit het echte leven nabootsen of creatieve verhalen verzinnen. Lees hier alle voordelen van imitatiespeelgoed!

De poppenbedjes zelf uitproberen? Bezoek onze Petite Amélie concept store

Wil je het speelgoed en de meubeltjes graag in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Bussum, Nederland. In de winkel geven we je graag tips en advies over onze producten. Kom zeker ook met de kleine langs en maak er een leuk uitje van. Zo ontdek je waar je kindje echt mee speelt. Misschien wel tot snel!

Wat is de levertijd?

Wanneer je een poppenbedje wil bestellen geldt: voor 23:00 besteld, is volgende werkdag in huis (mits op voorraad). Zo kan je kindje razendsnel met zijn nieuwe poppenbedje spelen!

Ontdek naast het poppenbed ook onze andere houten speelgoed en meubels van Petite Amélie!

  • Het houten poppenstoeltje Colombe, zo kan je kindje samen met zijn of haar pop/knuffel eten en drinken. Veel gezelliger!
  • Het peuterbedje Colombe: een prachtig houten bedje van 140x70cm voor kindjes van 2 tot 5/6 jaar oud.
  • Onze houten poppenhuizen met poppenhuis meubeltjes; gegarandeerd uren speelplezier!
  • Ontdek al ons houten speelgoed via onze site!