Hoogslaper met bureau: Volgende werkdag in huis!

Wanneer je wat kleiner behuisd bent, is ruimte bijzonder waardevol. Voor de kinderslaapkamer heeft Petite Amélie daarom een hoogslaper met bureau ontworpen. Lees hieronder over de mogelijkheden en de voordelen van een hoogslaper inclusief bureau. Voor 21:00 uur besteld = volgende werkdag in huis!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

749,95 Normale prijs 779,90
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95

Krapte op de ‘slaapkamermarkt’

Lastig als je altijd ruimte tekort komt in je huis. Zeker met kinderen die allemaal een eigen plekje nodig hebben en hun kamer ook graag een beetje gezellig willen inrichten. Gelukkig heb je tegenwoordig allerlei praktische ruimteoplossingen voor als je wat krap behuisd bent. Als je kind van school huiswerk meekrijgt begint het ruimteprobleem vaak zichtbaar te worden. Want, er moet een bureau komen waaraan je kind zijn huiswerk in alle rust kan maken. En….. waar zet je dat ding dan neer als de kinderkamer al helemaal vol staat met spullen en meubilair?

Stoer: slapen op hoogte!

Hoera voor de hoogslaper met bureau! Een ideale uitvinding voor iedereen die met z’n handen in het haar zit zodra het woord bureau ter sprake komt! Met dit meubel bespaar je echt superveel ruimte en heb je meteen een stoer kinderkamer meubel in huis. Een hoogslaper is sowieso heel stoer want slapen op grote hoogte doet iets met kinderen. Hoe leuk is dat? Geweldig, de hoogte in dus! Nu denk je ‘Eureka!’ en de oplossing is binnen handbereik…nou, niet helemaal. Weet je hoeveel verschillende hoogslapers bureau er zijn? Verschillende uitvoeringen, modellen, hoogslaper met bureau, hoogslaper met kast én bureau, van hout of metaal….. Je ziet, er is nog steeds heel veel te beslissen voordat je een hoogslaper met bureau en kast kunt gaan kopen of bestellen. En vergeet ook vooral niet dat er nog iemand is die graag wil meebeslissen! Stel je voor dat Meneer of Mevrouw de Kamerbewoner het niet eens is met je keuze, voor hun is een jongens- of meisjes bureau een belangrijk onderdeel van de kamer.

Extra bergruimte met hoogslaper met bureau

Kijk vooral eerst eens goed rond voor de mogelijkheden. Laat je informeren, en ook heel belangrijk: schrijf de maten van de kinderkamer goed op. Zo weet je precies hoeveel ruimte er is om het complete meubel te plaatsen. En dat op een manier waarmee je het meest efficiënt met de ruimte omspringt. Soms is het gewoon beter om meubelen die al in kinderkamers staan toch weg te doen en te kiezen voor een ‘all-in’-oplossing van hoogslaper met kast en bureau. Alles praktisch geïntegreerd met een maximum aan comfort en bergruimte. Het is ongelooflijk hoeveel loop- of vloerruimte je kunt winnen met een hoogslaper!

Efficiency op de vierkante meter

Andere leuke bijkomstigheid van zo’n hoogslaper met bureau onder zit, is dat het een soort knus hoekje creëert voor je kind. Het bed neemt natuurlijk wat licht weg van het bureau maar met een leuke bureaulamp of een guirlande van lichtjes maak je er een gezellig complete kinderkamer van. De muur onder het bed kun je best nog gebruiken voor een extra boekenplank of een groot prikbord. Efficiency op de vierkante meter! En denk ook out of the box: waarom de hoogslaper met bureau niet van de muur af plaatsen, bijvoorbeeld midden in de tienerkamer? Het geeft een ruimtelijk effect waardoor de slaapkamer groter lijkt.

Hoogslaper met bureau en kast

Een hoogslaper met bureau heeft als grote voordeel natuurlijk dat het aanzienlijk scheelt in ruimte. Maar het heeft ook als voordeel dat het een unieke toevoeging is aan het interieur. Onze hoogslapers met bureau kun je ook combineren met een kast. Door dit te combineren creëer je ontzettend veel ruimte in de kinderkamer. De ruimtewinst krijg je ook bij een hoogslaper met kast, maar met een bureau erbij maak je de kamer compleet!

Hoogslaper met bureau kopen: Bezoek onze conceptstore in Bussum!

Wil je een hoogslaper bureau een keertje in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze concept store. Centraal gelegen in Nederland is onze conceptstore eenvoudig te bereiken vanaf de A1 of vanaf het station (10 minuten lopen). Onder het genot van een kopje koffie kun je de hoogslapers met bureau in het echt bekijken.

Voor welke leeftijd is een hoogslaper geschikt?

Onze hoogslapers zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Hoe hoog is een hoogslaper?

Deze bedden variëren in hoogte. Halfhoogslapers gaan zijn 120 cm hoog en hoogslapers kunnen wel tot 180 cm hoog zijn.

Wat is het voordeel van een hoogslaper? '

Het voordeel van een hoogslaper is dat deze bedden heel geschikt zijn voor kleine ruimtes. Onder het bed is ruimte voor een kast, bureau of speelgedeelte. .