Complete kinderkamer bij Petite Amélie: Kies zelf een afleverdag!

Bij Petite Amélie vinden we het belangrijk om je te inspireren! Er zijn zoveel merken, stijlen en ontwerpen van complete kinderkamers op de markt, dat we begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Op onze website hebben we allerlei kinderkamermeubels in een tijdloze en neutrale stijl, zodat je ze voor zowel jongens als meisjes kunt gebruiken en de beste complete kinderkamer kunt creëren.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Complete tienerkamer bestaande uit kinderbed, kinderbureau | Bocca serie van Petite Amélie

Tienerkamer set «BOCCA» | Eenpersoonsbed & Kinderbureau

479,95 Normale prijs 599,90
Complete tienerkamer bestaande uit kinderbed, kinderbureau en kinderkast | Bocca serie van Petite Amélie

Complete Tienerkamer «BOCCA» | Bed, Bureau & Kast

749,95 Normale prijs 969,85

In onze concept store in Bussum hebben we overigens een deel van onze complete kinderkamers opgesteld, allemaal even leuk en creatief gestyled, waardoor je direct geinspireerd zult raken. Je kunt er direct je bestelling plaatsen en zo de ideale kindermeubels voor de kinderkamer van je kleintje aanschaffen. Kom gauw eens langs in Bussum, onze collega's verwelkomen je graag met een kop koffie en zullen je voorzien van gedegen advies voor de perfecte complete kinderkamer.

Alles in één koop!

Eindelijk heb je zin en tijd om de kinderkamer van je kind eens grondig onder handen te nemen. Geen baby’s meer in huis dus de hoogste tijd om het interieur te vervangen door een meer passend decor en andere meubels. Het is voor jou duidelijk: alles moet weg en alles moet vervangen worden door nieuwe spullen. Je hebt al wat rondgekeken en denkt dat de beste optie een complete kinderkamer is waarmee je in één koop alles aanschaft.Het is wel heel efficiënt om alles in één keer te bestellen. Alle meubeltjes passen bij elkaar en je hoeft je geen zorgen te maken over kleuren en stijlen. Het kost het minste tijd en soms is het ook nog eens voordeliger. Dat betekent dus dat je een kinderbed, een kast, bureau, een nachtkastje en een boekenkast zult kopen waarmee je kind jàren vooruit kan. Nu lijkt zo’n aanschaf een behoorlijke investering maar als je dit over tien jaar uitsmeert, is het al snel een slimme investering.

Waar je op moet letten?

Als je kiest voor nieuwe meubels, houd dan in gedachten dat je kind hier de komende jaren intensief gebruik van gaat maken. Kwaliteit is dan wel een dingetje. Die kwaliteit vertaalt zich in de afwerking van meubels, de dikte van het hout en degelijk hang- en sluitwerk. Kinderen springen niet altijd even voorzichtig om met het meubilair en ook al roep je honderd keer: “Doe zachtjes!” , in een boze bui wordt een lade net even iets harder dicht geduwd of een kastdeur een tikkeltje tè hardhandig dichtgegooid. Beter van te voren rekening houden met de pieken en dalen van een opgroeiend kind in een complete kinderkamer.Weet je wat ook leuk is voor in een kinderkamer compleet? Een kindertafel met stoel of stoelen en kinderbureau. Zo creëer je een eigen plek voor je zoon of dochter waar hij of zij lekker kan spelen of op oudere leeftijd huiswerk kan maken.

Complete kinderkamer kopen

De slaapkamer is voor kinderen niet alleen maar een slaapplek, het is hun eigen ruimte waar ze kunnen doen en laten wat ze zelf willen (tot ze moeten opruimen van papa en mama). Ze kunnen urenlang heerlijk spelen of studeren op hun eigen complete kinderkamer. Het is daarom ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het zijn of haar eigen plekje wordt. Een eigen plekje creëer je door een kinderkamer compleet met inrichting aan te schaffen. Kies voor een mooie stijl en richt het in met persoonlijke spullen.

Gemak in de slaapkamer

Misschien klinkt het kopen van een complete kinderkamer een beetje fantasieloos. Dat hoeft het dus echt niet te zijn! Zie het als een solide basis waarmee je nog eindeloos kunt fantaseren en decoreren. Uiteindelijk zorgen de accessoires en de verdere inrichting van de complete kinderkamer voor de sfeer en het thema. Een kinderkamer compleet wil ook niet per se zeggen ‘uniform’ of ’13 in een dozijn’: binnen een bepaalde serie zijn er vaak ook meubels die andere kleurschakeringen hebben maar qua stijl en thema toch perfect bij elkaar passen! Laat je dus vooral niet afschrikken door het woord compleet, het is alleen een synoniem voor ‘gemak’ en dat dient de mens, toch?

Erg leuk voor de complete kinderkamers zijn ook de hoogslapers met bureau. Super handig voor slaapkamers met een beperkte ruimte!

Complete kinderkamer een persoonlijk tintje geven

Om de slaapkamer persoonlijk en gezellig te maken kun je nog van alles toevoegen aan het interieur. Met het licht bijvoorbeeld: een sfeervolle wandlamp of een opvallend bedlampje. Leuke boekenplanken aan de muur waarop alle boekjes en knuffels van je kind een plekje krijgen. Denk ook aan een warm vloerkleed of mooie opbergmanden waarmee een rommelige kamer snel opgeruimd wordt. Het moet ook vooral een plek worden waar je kind zich prettig voelt. Lekker slapen heeft natuurlijk de hoogte prioriteit, maar spelen is ook heel belangrijk! Probeer daar ook vooral plek voor over te houden in de hippe kinderkamer. Niet teveel ineens willen en ruimte om te spelen is voor een kind superwaardevol.

Profiteer nu!

De complete kinderkamers van Petite Amélie hebben een uniek ontwerp en zijn vervaardigd van de beste materialen. Je profiteert bij ons van meerdere voordelen:

  • Vóór 23:00 uur besteld = morgen in huis
  • Kies zelf een aflevermoment
  • Vooraf of achteraf veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezoek eens onze conceptstoren in Bussum!