Berber sprei of kussen kopen? Besteld voor 21:00 uur = de volgende werkdag in huis!

Wil je ook zo graag een hippe, handgemaakte berber sprei of berber kussen voor op de kinderkamer? Bij Petite Amélie kun je terecht voor hippe, schattige, frisse en stoere accessoires. We hebben een exclusieve Handmade in Marrakech collectie met prachtige, 100% katoenen Berber spreien of en kussens met pompom franjes, ideaal om de kinderkamer mee af te stylen! 

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Okergele Berbersprei Petite Amelie

Berber kinder sprei / plaid | 150x120 geel

69,95
Berber sprei blauw Petite Amélie

Berber kinder sprei / plaid | 150x120 Blauw

69,95
Anit allergisch peuterkussen - 50x60cm

Anti-allergisch kussen | 50x60cm

19,95
Berber kussen BRUIN uit Marrakech

Handgemaakt XL Berber kussen uit Marrakech | BRUIN

39,95
Blauw Berberkussen Petite Amélie

Handgemaakt XL Berber kussen uit Marrakech | BLAUW

39,95

Zoektocht in de Souk

Petite Amélie is altijd op zoek naar de mooiste accessoires om de kinderkamer mee te stylen. Berber dekens of spreien zijn hier een goed voorbeeld van. In het mooie Marrakech zijn we in één van de souks gestuit op een aantal prachtige exemplaren. Al generaties lang wordt de weeftechniek voor het vervaardigen van deze Berber spreien doorgegeven van vader op zoon.

Moois uit Marrakech

Geïnspireerd door de prachtige exemplaren en mooie verhalen in de souk, hebben wij onze eigen Handmade in Marrakech collectie ontworpen en wordt deze ook daadwerkelijk met de hand geproduceerd in Marrakech. We vielen voor de prachtige eenvoud van de katoenen Berber dekens met pompoentjes.

De Berber dekens of spreien zijn gemaakt van 100% katoen. Doordat ze met de hand vervaardigd zijn volgens eeuwenoude weeftechnieken, heeft iedere sprei zo zijn eigen unieke uitstraling. Dit draagt bij aan het karakter van het product. De sprei staat prachtig op een kinderbed van 140-160 cm lang, maar kan ook prima over het voeteneind van een éénpersoonsbed of tienerbed van 200 cm lengte gedrapeerd worden.

Omdat de Berber sprei van 100% katoen gemaakt is, is deze wasbaar op 30 graden. Gebruik voor het wassen wel een kinderdekbedovertrek of een grote waszak, om de pompoentjes te beschermen.

Prachtige Berber kussens met pompoms

Naast de prachtige spreien hebben we voor Petite Amélie ook grote kussens van 60 x 60 cm laten produceren. Wederom voorzien van speelse pompoms. Door tijdloze kleuren zoals licht roze, off-white en lichtgrijs te gebruiken voor onze Handmade in Marrakech collectie, kunnen deze items jarenlang meegaan in het interieur van je kinderkamer.

De grote Berber kussens zijn ideaal om relaxed zittend een boekje te lezen of een filmpje op de tablet mee te bekijken. De grote berber kussens met speelse pompoms kun je ook voor je kinderen op de grond neerleggen, om lekker op te zitten en mee te spelen. Ook de Berber kussens zijn van 100% katoen gemaakt en wasbaar op 30 graden in een dekbedovertrek of waszak.

Bijzondere accessoire voor de kinderkamer

Wil je ook graag een eye-catcher voor op de peuterkamer van jouw zoon of dochter? Een unieke Petite Amélie Berber sprei of Berber kussen met pompoms op het peutermatras zou dan niet misstaan! Meer informatie over deze handgemaakte Marokkaanse eye-catchers uit Marrakech:

  • Afmeting: 150 x 120 cm (deken) of 60 x 60 cm (kussen)
  • Bruikbaar als: sprei, deken voor peuter- en juniorbed, speelkleed, decoratie op een 200x90 bed
  • Het Berber kussen kan dienen als sierkussen of vloerkussen
  • Kleur: off-white, lichtroze of lichtgrijs met pom-poms in dezelfde kleur
  • Materiaal: 100% katoen
  • Wasinstructie: niet heter dan 30 graden. Tip: was de Berber deken in een dekbedovertrek. Zo blijven de pom-poms mooi
  • Productie: Hand made in Marrakech
Bestel nu een Berber sprei of Berber kussen voor een peuterbed jongen of meisje. Deze kussens staat geweldig op deze bedden.