Petite Amélie's keuze: Onze top 5 meegroeibedden voor stijlvolle babykamers

Petite Amélie's keuze: Onze top 5 meegroeibedden voor stijlvolle babykamers

Petite Amélie's meegroeibedden zijn de perfecte keuze voor groeiende gezinnen. Ze bieden een soepele overgang van de babytijd naar de peuterjaren. Elk doorgroei bed is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor zowel veiligheid als stijl, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvol accent geeft aan elke babykamer. Ideaal voor ouders die een babykamer willen inrichten of een bestaande kamer willen upgraden, deze doorgroei ledikantjes zullen jouw babykamer veranderen in zowel een aantrekkelijke als functionele ruimte.

1. Klassiek wit meegroeibed met opberglade - Aurore

Het Aurore meegroeibed onderscheidt zich met zijn bijpassende ruime bedlade die apart verkrijgbaar is en perfect onder het bed past. Deze elegante oplossing biedt verborgen opbergruimte en houdt de benodigdheden binnen handbereik zonder de stijl van de babykamer te verstoren. Vervaardigd uit solide grenenhout en duurzame HDF-platen, ondersteunt dit meegroei bed je kind tijdens de baby- en peuterjaren. De afmetingen van het bed, 140 x 70 cm, zorgen voor voldoende ruimte om comfortabel te slapen, terwijl het compact genoeg blijft voor de babykamer.

Ontdek ons «AURORE» meegroeibed 70x140 cm met zijn bijpassende bedlade

2. Ga voor de vintage look met ons Roseau meegroeibed in walnoot

Ontdek de tijdloze elegantie van ons walnootkleurige meegroei ledikant, waar vintage charme en moderne functionaliteit samenkomen. Vervaardigd uit duurzaam gelamineerd spaanplaat met stijlvolle accenten van gebeitst beukenhout, geeft dit bed een warme, klassieke touch aan elke babykamer. De rijke walnootafwerking verfraait de ruimte niet alleen, maar creëert ook een kalmerende omgeving voor je baby.

Ontdek het «ROSEAU» meegroeibed 70x140 cm | Ook verkrijgbaar in de kleur oatmeal

3. Kies voor minimalisme met het Japandi meegroeibed

Dit prachtig ontworpen meegroeibed belichaamt de Japandi-stijl, een fusie van Scandinavische functionaliteit en Japans minimalisme, perfect voor moderne babykamers die zowel stijl als functionaliteit zoeken. De naturel kleur van het gelamineerde spaanplaat en het eikenhout benadrukt de strakke, eenvoudige lijnen en het minimalistische design dat zo kenmerkend is voor Japandi. Dit minimalistische ontwerp vergroot niet alleen de visuele ruimte van de babykamer, maar creëert ook een rustgevende sfeer die de nachtrust van je baby bevordert.

Ontdek ons «JAPANDI» meegroeibed 70x140 cm

4. Meegroeibed zonder spijlen met de Bosque collectie

Dit doorgroeibed onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardig gelamineerd spaanplaat met een houtpatroon en unieke gaasstof zijkanten die de traditionele spijlen vervangen. Dit moderne ontwerp voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar biedt ook een veiligere, ademende en semi-transparante barrière die zowel zicht als luchtcirculatie bevordert.

Ontdek ons «BOSQUE» meegroeibed 70x140cm | Ook verkrijgbaar in wit

5. Kies voor een oatmeal kleur met ons meegroeibed SOIE

Dit meegroei bed heeft een unieke kleur die tussen beige en grijs ligt, wat het een rustgevende uitstraling geeft. Het past gemakkelijk bij andere meubels en het eenvoudige ontwerp zorgt dat het bij veel interieurstijlen past, van modern tot klassiek. Het «SOIE» meegroeibed, in oatmeal, combineert stijl met functionaliteit.

Ontdek ons «SOIE» meegroeibed in oatmeal 70x140cm | Ook verkrijgbaar in wit

Heb je jouw favoriete meegroeibed nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in ons complete assortiment meegroeibedden, geschikt van 0 tot 4 jaar.